České romány pro ženy

S radostí mohu ukázat dva nové recenzní výtisky, které nám přišly od autorky Adriany Macalíkové. Adrianu známe ještě z dob, kdy jsme s Wish fandily (a posloucháme dál, jen už ne tolik) jedné nu-metalové kapele. 

Vůbec jsem netušila, že Adriana je začínající spisovatelkou, takže mě mile překvapilo, když jsem ji mezi autory našla. Mám radost, že s námi začala spolupracovat na projektu Podpora (začínajících) českých autorů, protože na její dvě knihy se s Wish těšíme...

Uvnitř knih jsou také ilustrace od samotné autorky, které povzbudí atmosféru při čtení. Mrknout se na ně můžete na autorčině webové stránce

Proč? Protože anotace přesně odpovídají tomu, co jsme kdysi psaly a četly na literárním serveru, který jsem vedla. A tak se těšíme na návrat mezi rockovou scénu a věříme, že si obě knihy užijeme. :o) Děkujeme Adrianě Macalíkové za romantickou potravu a krásné věnování, které nám vždy moc potěší. :o) Tím se ještě pochlubíme. ,o))

Žena s uzamčeného pokoje a její pokračování Žena z uzamčeného pokoje - Příliš vysoká cena se dá možná považovat za takový český ekvivalent rockové série Stage Dive, která k nám  ze zahraničí dorazila. Uvidíme po přečtení. Recenze vás nemine, drazí knihomilci.

Žena z uzamčeného pokoje - Adrina Macalíková




Anotace: 
Nick je členem úspěšné světoznámé kapely, nechybí mu bohatství, sláva, ani společenské uznání. Udává tempo hudebních trendů, je vzorem milionů fanoušků po celém světě. Je talentovaným umělcem, ale i hrdinou. Podporuje charitativní organizaci zachraňující oběti přírodních katastrof. Přesto je život v jeho třiatřiceti letech prázdný. Jeho dlouholeté manželství skomírá pod tíhou osudu, kterému se odmítá podvolit. Raději utíká do náruče povrchních avantýr. Přitom jediné, co si kdy přál, byla milující, šťastná rodina. Zlom však nastává v okamžiku, kdy mu do života vstoupí mladičká Alicia. Splní mu jeho sen nebo ho navždy uvrhne do propasti zatracení? Začtěte se do prvního dílu románu o lásce, zradě, závisti, oddanosti a sebeobětování, promíchaných lehkou rukou přátelského humoru a protkaných milostnou erotikou.

Nakladatelství: Nová Forma
Rok vydání: 2014
Žánr: Romány pro ženy, Literatura česká
Počet stran: 400



Žena z uzamčeného pokoje - Příliš vysoká cena 




Anotace: 
Alicia nachází lék na nevydařenou lásku v charitativních projektech. Obklopena přáteli se chápe odpovědnosti a využívá svého vlivu ve prospěch potřebných.

Nick vidí nový životní směr v obnovení manželství s Annou, která má vysoké šance na uzdravení. Má je i jejich zapomenutá láska? Najdou společnou cestu? Nebo zjistí, že už každý dávno kráčí po své vlastní?

Nakladatelství: Nová Forma
Rok vydání: 2014
Žánr: Romány pro ženy, Literatura česká
Počet stran: 496


Zaujala vás tato série? 
Nás rozhodně ano! 



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.