Recenze: MY FAIR, SUKUBA (Jill Myles)

Na křídlech s upíry a anděly z podsvětí až do nebe


"Nepřísluší ti rozhodovat o trestu. A my jsme došli k rozhodnutí - bude potrestána!" 




Anotace: 
Není jí co závidět... 

Život sukuby přináší neustále něco nového, ale se sexy padlým andělem Noahem, který se stará o ukojení jejího Svrbění, má Jackie Brightonová konečně pocit, že tomu přichází na chuť. Skoro se jí nestýská po jejím úžasném upířím vládci Zanovi, či po jeho hříšných ústech a škádlení. Každopádně se o tom snaží sama sebe přesvědčit. Jackie udělala v minulosti několik chyb, z nichž nyní musí skládat účty. Společně s Noahem jsou uvězněni koncilem Serimů. Jackii se podaří útéci, ale padne přímo do otevřené Zanovy náruče. 

Brzy je zatažena do nebezpečné hry na kočku a myš, která probíhá mezi anděly a upíry, a přitom zjistí, že si také musí zvolit mezi oběma muži svého srdce. Dokáže se rozhodnout mezi Noahem a Zanem? Nebo přijde o všechno, co kdy chtěla? 
Ve hře je víc než jen její srdce... 


Nakladatelství: Levné knihy
Rok vydání: 2012
Žánr: Sci-fi, Fantasy, Romány pro ženy
Orig. název: My Fair, Succubi
Ze série: Deníky Sukuby (3)

Jackie je v další šlamastice, ze které nelze vyjít snadno. Bude zapotřebí spousta dřiny, pevných nervů a podpory. Tohle byl asi jediný díl, kde jsem se opravdu vztekala a nadávala jsem, protože nemám ráda nespravedlnost a... řekla bych Vám, kdo mě tak naštval, ale to musíte zjistit sami. :o) 

Jisté je, že tento díl je opět nabytý emocemi, ostrovtipem, erotikou a také láskou, protože nastává chvíle, kdy si Jackie konečně vybere mezi Zaneem a Noahem. Kdopak je ten její vyvolený, který získal její srdce? Nechte se překvapit. Pro mě bylo v tomto dílu jako bonus více romantiky a vzdychala jsem nad tím víc, než babičky nad Dalasem. 


Zůstávají s námi na této pouti opět Jackie, Noah, Zane, Remy a přidává se Deliah a Ethan, kterého si určitě oblíbíte. Je to takový velký milý hoch, který z důvodů sobě vlastních miluje charitativní činnost. Společně se vydávají pro poslední aureoly, aby mohli obhájit spravedlnost. 

Stále soupeřící nebe a královna upírů jsou zpestřením, ale takřka neškodným, protože nijak neruší děj. Kniha je opravdu čtivá, takže chvílemi máte pocit, že se všechno odehrává hrozně rychle. Já se pomalu nestíhala ani nadechnout, jak jsem to hltala. Akce, romantika, erotika. Chvíle klidu se střídaly s vášnivostí děje přesně tak, aby to čtenáře neunudilo, ale naopak povzbudilo. 

Jestli jste měli pocit, že autorka po dvou dílech bude vyšťavená a nebude mít, co nabídnout, tak jste se rozhodně spletli, protože ani tento díl Vás nenechá na pochybách, že Jill Myles rozhodně má talent a podle mého se jí nejvíce povedl Zane, kterého bych si klidně připoutala na řetěz k posteli a stačilo by mi jen se na něj dívat. A to upřímně. :o)

Takže chcete romantiku a neodolatelného upíra spolu se zábavnými hláškami, u kterých občas protočíte smíchy i oči? V tom případě není potřeba čekat, protože ti oblíbení hrdinové už v té knize jsou. Stačí ji jen otevřít. ,o)

Knižní obálka: 
No, je to sice neoriginální... Mohlo by tam být něco vhodnějšího, ale mně to prostě přijde kýčovité. I když přiznávám, že obálka knihy Archerův hlas je na podobný styl, ale ta se mi opravdu líbí. Tahle je taková... Možná to kazí všechna ta červeň okolo. 


Knižní trailer




Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.