Vyhlášení vánoční soutěže!

Zdravím všechny návštěvníky našeho Světa mezi řádky! 

Pokud nás navštěvujete aspoň jednou týdně, tak víte, že jsme na blogu měly soutěž pro všechny naše oficiální čtenáře. Vyhrát mohl při troše štěstí každý, kdo splnil čtyři nenáročné požadavky. :o)

Oč vlastně šlo? 
Celou Vánoční soutěž máte k přečtení na našem blogu a pod ní jsou také komentáře všech, kteří se pokusili vyhrát pod stromeček dárek v podobě skvělé knihy. :o) 

Dostalo se mi radostné povinnosti oznámit vítěze a zahrát si na Ježíška. I když to v tomhle případě není přesné. Na Ježucha si totiž hrála moje pravá ruka Wish, která za pomoci vyšší moci vylosovala dva výherce naší soutěže! Obrázek, který je k pokoukání níž, vás přesvědčí o tom, jakým způsobem se losovalo a upřímně... Wish můžete věřit. Lotr jsem v našem světě spíše já. ,o))


A teď už přikročíme k výhercům! 
Za praskání ohně v krbu vyhlašuji výsledky! Vyhrává komentář č. 5 a 7!


1. výherkyně



Nikola Krčová




2. výherkyně 



Noelia Nat




Svým i Wishiným jménem gratuluji oběma slečnám k výhře! 
A všem, kteří se účastnili naší soutěže, děkujeme a věříme, že na nás nezanevřete a brzy se zas při nějaké soutěži setkáme! 

Vítězky čeká pod stromeček dáreček v podobě knihy! Neoznámíme vám, jakou knihu jsme se rozhodly odeslat. To by přece nebylo to pravé Vánoční překvapení. :o) Ale můžeme vás ujistit, že to bude jedna z těch, které jste si vybraly. 

Ačkoliv tohle byla první soutěž Světa mezi řádky, tak rozhodně nebude poslední a příští rok se můžete těšit na další, které nám i vám udělají radost. :o) 



sesmolila: Chensie


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSDb-W1Ex0btkNp0sHgnpDNiblADkDsH5h2e23TBYfMYPRH47JQXqWx5lhGPPLWgcLrUrikpWMedRHU-eV22iKn4JvGVunp3CUAtkNtSjoKPuto8T3J3_M3ZDWTuL5BwjfpiTFwXfNAz8/h120/gnc.png

2 komentáře:

  1. Jéééé, moc děkuji, mám velkou radost :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač. :) Psala jsem ti e-mail, tak na něj pak mrkni, ať se domluvíme na poslání. :)

      Vymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.