Kuchařka pod stromečkem!

Aneb Vánoce 2015


Musím se přiznat, že jelikož jsem vybíravá, tak mi knihy nikdo moc nekupuje a raději to nechávají na mně. Ale vědí, že když mi koupí kuchařku, rozhodně se mi do chuti trefí. Mám takové knihy velmi ráda, často experimentuji a není chvíle, kdy by mě kuchařská kniha nepotěšila. :o)

Letos jsem dostala pod stromeček krásnou knihu plnou zajímavých receptů a krásných fotografií. Přiznám se, že jsem o Koko do té doby nikdy neslyšela. Ale díky vánočnímu dárečku jsem se hned mrkla na její stránky MenuDomu.cz, kde jsem se už zabydlela. :o) Najdete tam mimo receptů spousty zajímavého čtení, já si nemohu vynachválit články o restauracích. To mě opravdu nadchlo. :o)

Ale zpátky ke knize! Přináším, jak malé info, tak také nějaké fotografie, které by vás mohly nalákat. Trochu mě zaráží nadpis: Kniha plná videí. Protože, věřte nebo ne, ale v knize se bohužel žádná videa pustit nedají. XD A nenašla jsem prozatím ani odkazy, které by si čtenář našel na internetu. Ale na webové stránce Koko jistě budou. ,o) Ještě jsem se do žádného receptu od Koko nepustila, ale už jsem si jich pár vyhlídla a těším se na ně!


Menu podle Koko


Veronika Kokešová 




Anotace: 
Se stejnou vášní, s jakou moderátorka pražského radia Expres FM Veronika Kokešová alias Koko připravuje slavný blog MENUdomu.cz, se pustila také do tvorby první kuchařské knihy. Koko na svém blogu, za nějž získala ocenění Blogerka roku 2013 v kategorii FOOD, Foodblog roku 2013 a rovnou dvě nominace na Křišťálovou Lupu 2014 (výsledky budou známy až po vydání knihy), zkouší v kuchyni možné i nemožné, svým čtenářům představuje suroviny, s nimiž při vaření pracuje a podrobně jim vysvětluje postupy také pomocí videí, kde se hodně vaří, směje a zase vaří. A nejinak tomu bude i v její knize. Kuchařka Menu podle Koko obsahuje kapitoly mapující konkrétní surovinu nebo sezónu – jídla lze mezi sebou kombinovat podle chuti. Těšit se tak můžete na menu ze dvora i z pastviny, menu houbové, myslivecké, bezmasé či rozkvetlé nebo na konečnou sladkou tečku. Každý recept bude navíc obsahovat QR kód, díky němuž si budete moct přehrát video a vařit s bezprostřední Koko tváří v tvář. Videa se budou od října 2014 také postupně spouštět na nejnavštěvovanější české internetové televizi Stream.cz, která je základnou Veroničina pořadu MENU domů a MENU v sezóně. Těšit se můžete na opravdu originální zpracování knihy!



¨


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.