Velká kniha o velkých dinosaurech

Není nic krásnějšího, než koupit knihu dítěti a udělat mu tak radost. Přiznám se, že tuto knihu jsem našla v Levných knihách na poličce se slevami. Lacině na mě hleděla a já neodolala. Já i můj maličký syn totiž máme diníky v oblibě a jakmile jsem knihu zahlédla, problesklo mi hlavou, jak se nad ní spolu s mým Mikeym budeme sklánět a prohlížet si krásné obrázky.


Prolistování knihy mě uspokojilo a cena taktéž. 59 korun českých za hezkou knihu není moc, navíc když se dá sehnat i o mnoho dráž. A tak jsem ušetřila a udělala radost svému maličkému. Hned jsme ji rozkládali a sledovali dinosaury. Musím uznat, že pro děti je kniha opravdu krásná. Nenásilně je učí, ukazuje a nabádá k tomu, aby byli zvídavější. Nemám, co bych takové četbě vytkla, protože Mikey byl nadšený a tudíž jsem byla nadšneá i já. :o)  
Má-li vaše dítko rádo dinosaury, myslím, že tohle je dobrá volba. :o)

Anotace: 
Byli všichni dinosauři velcí, anebo existovali i malí? Někteří z dinosaurů patří k největším živočichům, kteří kdy žili na souši. Rozevřete stránky této knihy (některé dvoustrany lze ještě rozložit tak, aby se tam vešli i ti opravdu největší) a objevíte nejdelší, nejtěžší a nejnebezpečnější tvory, kteří kdysi žili na naší planetě – od mohutných brachiosaurů po hrozivé tyranosaury. Odhalte tajemství těchto největších zvířat, co kdy žila!













Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.