Další únorové půjčování

Původně jsem šla do knihovny pro úplně jiný knížky, ale tak už to bývá. :) Nakonec jsem ale ráda, že jsem ve výběru přibrzdila na minimum, protože nevím jak vy, ale já snad nikdy nestíhám všechny ty knížky přečíst. A tak jsem jen tak jedním okem přelétla novinky a zjistila jsem, že přibyla nová kniha od Barbory Šťastné. 


Autorka Šťastného blogu má za sebou už knihu s překvapivým názvem Šťastná kniha, kterou jsem recenzovala nedávno: ZDE, a navzdory nadšeným ohlasům, jsem ji zase tak kladně neohodnotila. Čistě ze zvědavosti jsem si tedy půjčila i její novinku Jak jsem sebrala odvahu, která je také dobře hodnocena. 

Je ještě jeden důvod, proč jsem si ji půjčila. Mám teď období, kdy se nějak nedokážu do žádné knížky pořádně začíst, a tak mi knížka, která je seskládaná ze samostatných kapitol a není potřeba si zde pamatovat jména hrdinů a děj, přišla vhod.



A co vy? Znáte Barboru Šťastnou a její blog? Četli jsem od ní něco? A pokud jo, co na její tvorbu říkáte? Přinesla vám osobně něco?


4 komentáře:

  1. V názoru na Šťastnou knihu se asi shodneme... Na knize mi také určité věci vadily, navíc mě autorka absolutně nedokázala přesvědčit, že právě tuhle knihu stojí za to zhltnout a běžet pro další... Slyšela jsem názory, že druhá kniha je lepší - takže jsem moc zvědavá, co na ní řekneš. Já zatím stále váhám, zda za druhý díl utratit peníze - ale možná na léto k bazénu neodolám ;)
    Přeji hezký den!
    K

    PS Připojuji link na svojí recenzi, kdybys náhodou chtěla mrknout :)
    http://thebooktalkblog.blogspot.cz/2016/01/recenze-stastna-kniha-barbora-stastna_15.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já k těmhle řekněme motivačním knížkám přistupuju dost opatrně, takže když jsem ji zahlédla v knihovně, půjčila jsem si ji. Četla jsem na ni dost chvalozpěvů a pak pár názorů, který se zdály bejt takový střízlivější, takže jsem chtěla zjistit, co je na tom pravdy. Na druhou knížku jsem zvědavá, ale nemyslím si, že by mě chytila natolik, abych si ji chtěla i pořídit. :) Děkuju za odkaz na tvoji recenzi, určitě si ji přečtu. Měj se hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já vždycky do knihovny vejdu s tím, že se "jen dívám", a po pěti minutách odcházím s plným košíkem :D A knížku jsem nečetla, ale jsem pravidelnou čtenářkou blogu, který mám fakt moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám. :D Akorát pak vůbec nestíhám tu hromadu číst. Pokud čteš blog, tak číst i knížku bude pravděpodobně zbytečný. Podle všeho obsahuje stejné články. :)

      Vymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.