Historický román pro ženy s prvky fantasy

Náš Svět mezi řádky se rozhodl podpořit české autory - ty začínající i značně rozepsané. Ale zkrátka chceme poukázat na to, že česká literární scéna také obsahuje knihy, které by klidně mohly těm cizojazyčným nejen konkurovat, ale rovnou je převálcovat! 

Poslední dobou jste si jistě všimli, že nám ve Světě přibývají knihy od začínajících autorů. Pár už jich tu máme (ty pro mě jsou zrecenzované, ty Wishiny ještě tápou a netuší, jakou recenzi k nim vrchní šnek napíše) a dneska přišla další, tentokrát od začínající spisovatelky Molly Crow




Váže se k tomu taková zajímavá historka... A nebudu si ji nechávat pro sebe. 

Když mi balíček přišel, předávala mi ho sama paní pošťačka, byla jsem překvapená, jak je měkký a tedy... to mě dost děsilo. Říkala jsem si, že se Molly asi spletla a zaslala mi jen nějaké papíry nebo si ze mě udělala legraci a poslala mi bůhvíco. 
A tak jsem balíček nadšeně rozbalila přímo na zahradě, v přítomnosti členů rodiny, kteří ihned vyvalily oči na rudá pánská tanga, která jsem třímala v dlani. 
Šok na jejich i mé straně... Přece jen, čekáte knihu a přijde spodní prádlo. Hned mě napadlo, že autorka Molly Crow bude asi pěkné kvítko anebo se stal velký omyl. Ale naštěstí...
Brzy se to vyřešilo, dostala jsem ten správný balíček (přihlížející členové rodiny si neskutečně oddechli) a z něj na mě vykoukla krásná kniha! 

A copak dnes budu číst? Tedy hned potom, co dočtu pár posledních zbývajících stránek nyní rozečtené knihy, jejíž recenze tu bude brzy. ,o) 

Bez duše - Eva Molíková 

(pseudonym Molly Crow)





Anotace: 
Susan Lerrisová si nikdy nemyslela, že je dítě štěstěny. Ovšem když ji o ruku požádal muž, kterého nadevše milovala, zdálo se tak snadné tomu uvěřit. Stačil ale pouze jeden večer, aby přišla o všechno. Její nejbližší byli najednou mrtví a ona nechápala důvod. O to horší bylo zjištění, že právě ona je z jejich smrti obviněna. Jenže udělala to? Sama moc dobře věděla, že potom, co se z ní stalo, se dalo uvěřit jenom jediné odpovědi. 

James Rogers by za svou snoubenku dal i život. Tak velká byla jeho láska, a přesto se otřásla v základech během jediného večera. Je možné někoho nenávidět a zároveň milovat? James věděl, že ano. Jenže chuť po pomstě mu nedala zapomenout a už vůbec ne odpustit. Co na tom, že ji miluje?! Člověk by neměl milovat stvůru a právě tou se ona stala! 

A to se ještě musím pochlubit, protože jsem z toho úplně na větvi... 
Autorka mi knihu podepsala! Takže má první kniha s věnováním přímo od autorky. - usmívá se jako měsíček a září nadšením - 
Věřte, že to budu ukazovat každému, kdo se objeví v mé blízkosti a budu tím Wish tak moc otravovat, až mi ji nejspíš otluče o hlavu, i kdyby kvůli tomu měla překonat tu štreku, co nás dělí, pěšky. :o))

Ale ano! Mám věnování a jsem z toho v sedmém nebi... Tedy vlastně ve Světě mezi řádky a nemohu se dočkat, až vás, drazí knihomilci, budu moci informovat, jak na mě kniha zapůsobila. 

Za knihu i věnování mockrát díky autorce Molly Crow! 
A brzy se uvidíme u recenze Bez duše! :o)



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.