Roční shrnutí Světa mezi řádky

Tato narozeninová oslava a soutěž není jen moje nebo Wish, ale je Vás všech, kteří do našeho Světa mezi řádky zabrousíte, sem tam si něco přečtete (a možná se to i zalíbí) a třeba nám napíšete hezký komentář, který nás potěší.

Obě doufáme, že se Vám u nás líbí, protože my jsme se v tomhle Světě zabydlely úžasně. Každá tu máme své vlastní doupě (Sue má hnízdo někde vysoko na větvích a já se snažím ji sestřelit knihami) a společně nebo každá zvlášť píšeme o knihách, které zbožňujeme.




Tento rok pro nás byl velkým objevováním, jak to vlastně mezi knižními blogery chodí. Zpočátku jsme v tom samozřejmě bruslily. Pomalu zvedaly kvalitu našich recenzí (upřímně, jako autorky textů víme, že dokonalost tkví v tom nikdy neustat a stále se zlepšovat) a rozšiřovaly svou knihovničku, ať už přírůstky z knihkupectví, zapůjčených knih z knihovne nebo výhrami. 

Ale také recenzními výtisky, se kterými jsme začaly až po oslovení od nakladatelství Slovart. Do té doby jsme netušily, že bychom si mohly troufnout na recenze pro samotná nakladatelství, ale přijaly jsme a stalo se. Rády pomáháme čtenářům nacházet své oblíbené knihy. :o)

Naším největším posláním se stal projekt Podpora (začínajících) českých autorů, kterým tímto způsobem dáváme možnost se představit čtenářům. Chceme poukázat na to, že i česká literární tvorba má své skvosty a stojí za to je číst! Přece jen... jsme čeští knihomilové a měly bychom umět najít si ten správný svět mezi řádky psaný právě pro českého čtenáře. :o)

Jak už víte, jsme zkrátka druh knihomilek, jež bez čtení nemohou žít. :o)) Takže pro nás není blog povinnost, je to radost. Čteme s láskou a plny emocí píšeme recenze (tedy já je píšu emotivně, Wish počká měsíc a napíše je intelektuálně po šnečím). Je pravda, že čím více se rozjíždí spolupráce, ať už s nakladatelstvím nebo se samotnými autory, tím více času nám blog zabírá, ale dokud nás bude bavit, slibujeme, že budeme pokračovat. Pro nás. Pro Vás. Pro každého knihomilce na světě. :o)

A co se nám za tento rok povedlo?


Svět mezi řádky obsahuje


  • ... 328 recenzí
  • ... 42 ostatních článků
  • ... celkem příspěvků 370
  • ... 24 750  zobrazení
  • ... 36 knihomilců
  • ... 3 proběhlých soutěží
  • ... 17 recenzních výtisků
  • ... 11 recenzních výtisků od samotných autorů

  • ... spolupráce s autory, které se snažíme podporovat, co můžeme a vážíme si jejich důvěry, kterou v nás vkládají. Děkujeme za ni i recenzní výtisk. Bez možností, které nám dáváte, by náš projekt neexistoval.

  • .... spolupráce s nakladatelstvím nebo nakladatelství, od kterých jsme získaly recenzní výtisk:
kterých si moc vážíme a děkujeme za krásné knihy, které máme možnost recenzovat. :o)

A když jsme se teď dostaly z těch oficialit, tak správná oslava narozenin se nemůže obejít bez dárečků! V našem případě Světě mezi řádky samozřejmě bez knižních dárečků! A to je poděkování pro Vás, že s námi posuzujete knihy, debatujete s námi o nich a držíte nám pěsti, když se rozhodneme zkoušet něco nového. :o)
Všem velmi děkujeme za přání, komentáře i přečtení našich příspěvků. :o)


A teď slibovaná tajná soutěž pro všechny, kteří následovali balónky! 


 


Tato soutěž je pro všechny (nejen pro knihomilce, kteří sledují náš blog, fb či instagram) s doručovací adresou v ČR. Výherce bude vybrán v losování stejně jako to bude u hlavní soutěže. Informovat výherce budeme přes e-mail.

Soutěž končí 29. 7. 2016 ve 23:39 hod. 

SOUTĚŽ O KNIHU

(RE)KAPITULACE 



Autor: Jan. A. Vaculík
Anotace: 
Netypický, hořce ironický sexuální román dnešního dne je příběhem o zraněné mužské ješitnosti. Ve své pozdní literární prvotině autor popsal životní krizi svého hrdiny způsobem, který někoho pobaví, jiného pobouří, ale nudit nebude nikoho.
Nakladatelství: Romeo




Chceš-li knihu vyhrát: 

  • napiš do komentáře pod tento článek svůj e-mail
  • zodpověz soutěžní otázku, která zní...

Autory jaké národnosti podporuje náš Svět mezi řádky? ,o))

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.