Měsíční shrnutí projektu Podpora (začínajících) českých autorů I.

Asi všichni víte, že Wish dostala senzační nápad na projekt, díky kterému bychom mohly propagovat českou literární scénu mezi čtenáři. Samozřejmě jsme ho zrealizovaly a byl takový zájem, že už nám to náš Svět mezi řádky zahlcovalo a publikační plán byl najednou přecpaný. 

Mohly jsme udělat pár věcí. Omezit nebo přímo zrušit projekt či to risknout a vytvořit blog, kde by se propagovala pouze česká tvorba pod záštitou našeho Světa mezi řádky. A jelikož jsme odvážné, tak jsme to riskly. Očekávaly jsme, že zájem se sníží a nakonec projekt pomalu vyhasne, ale snažily jsme se dělat maximum. A světe div se, nevyhasl, ale naopak se rozhořel a my máme další a další spolupráce s autory, které rády podpoříme! 



Během tohoto roku vás čeká ještě spousta autorských soutěží. Pro nás je to trochu k neuvěření. Máme radost, že projekt přináší ovoce nejen autorům, ale také čtenářům. A velmi si vážíme důvěry, kterou v nás autoři vkládají, když nám zasílají své recenzní výtisky, ať už v tištěné či elektronické podobě. 

Rády bychom tímto poděkovaly všem, kteří s námi spolupracují, využívají všech možností, které nabízíme a nechávají se námi představit čtenářům. Děkujeme. 

A nyní... vrhneme se na novinky, které najdete na blogu projektu Podporujeme (začínající) české autory. Tento měsíc bych vás ráda upozornila na všechny příspěvky, které na blogu přibyly, i když některé jsou převzaté z našeho Světa mezi řádky. Nové příspěvky máte označené, takže věřím, že se neztratíte. ,o)


Barvíková Tereza





Dostálová Lenka - nová spolupráce


Dvorecká Barbora


Hejkalová Markéta


Heřmanová Katka 


Chromčák Stanislav - Nová spolupráce




Klimeš Ladislav a Kuttman Antonín - Nová spolupráce


Macalíková Adriana


Mikulová Tereza


Molíková Eva (pseudonym Molly Crow)


Nováková Jana - Nová spolupráce


Richterová Eliška


Sobegh Chorche Damián


Šimková Dana



Trpiš Jakub - Nová spolupráce 


Votoček Jiří



***



A co si pro vás připravujeme na září? 



  • Autorská soutěž Evy Molíkové právě probíhá! ,o)
  • Autorskou soutěž Lenky Dostálové, která bude v průběhu září. 
  • Koncem září a začátkem října očekávejte autorskou soutěž Terezy Barvíkové. 
  • Již máme domluvené nové spolupráce, takže se můžete těšit na nové české knihy, které již vyšly nebo budou horkými novinkami měsíce! 
  • Také díky dotazníku, který autoři poctivě vyplňují, začnou vycházet autorské profily spolu s úryvky a recenzemi. 

Máme se tedy na co těšit, drazí knihomilci. A my doufáme, že vás přesvědčíme, že české knihy dokážou zahřát a potěšit stejně a někdy i více, než ty zahraniční. 
Podporujte s námi české autory, byť třeba jen tím, že si přečtete jejich knihu. ,o)


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.