Psychologický thriller o manželce pedofilního vraha

Tento týden byl ve znamení recenzních výtisků. Jako první mi dorazila Vdova od nakladatelství Domino, která je přirovnávána k bestsellerové Zmizelé nebo Dívce ve vlaku. Přiznávám se, že jsem zatím nečetla ani jednu z těchto knížek, protože mě obecně značka bestselleru na obálce spíše odradí, než aby mě nalákala, takže v tomto směru nebudu moct porovnávat. Na druhou stranu všichni víme, že tyhle přirovnání nemůžeme brát doslova. :) 


Anotace:
Jeho tvář byla všeobecně známá z titulních stránek novin: opovrhované monstrum, které podle všeobecného mínění spáchalo hrůzný zločin. Nebyl však za něj nikdy odsouzen. A Jean Taylorová byla ženou toho monstra.

Většinu svého života strávila v roli dokonalé manželky. Neochvějně stála po boku svému muži i poté, co byl obviněn z vraždy dítěte, přestože kvůli tomu musela snášet zlostné pohledy, přišla o přátele i o práci. Teď je ale její muž mrtvý a lidé chtějí vědět, jaké to bylo, žít po jeho boku. Co se vlastně tenkrát stalo. Jean může konečně vyzradit všechna tajemství.

Pravda – to je to, co po ní všichni chtějí. Zajímá se o ni novinářka, pro kterou je exkluzivní rozhovor s ženou pedofilního vraha vrcholem kariéry. A ještě intenzivněji se snaží pravdu odhalit inspektor Sparkes, pro něhož je tento případ letitou noční můrou. Policajtský instinkt mu napovídá, že se Jeanina maska mlčenlivosti bortí, že se brzy stane něco zásadního...



Zaujala vás tento temný psychothriller? Už jste ho na knižních blozích zaznamenali, nebo je to pro vás naprostá novinka? :)











1 komentář:

  1. Bylo to jako filmový trik, když mi doktor Edede vrátil mého manžela do 24 hodin, vyzkoušel jsem mnoho zpusobu, jak dostat mého muže zpet, ale vždy se setkávám se špatnými lidmi, dokud jsem nemyslel doktora Ededeho radu každému, kdo má stejný problém kontaktujte ho na Ededetemple@gmail.com nebo Whatsapp +233235887825 Slibuji, že vás nikdy neodradíme.

    OdpovědětVymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.