Měsíční shrnutí - Září 2016

Vítejte u druhého shrnutí našeho projektu Podpora (začínajících) českých autorů, které se věnujeme v rámci našeho blogu Svět mezi řádky. 


Měsíc září byl pro nás na Podpoře také náročný, protože proběhly tři autorské soutěže, z nichž jedna končila až začátkem října. Takže věříme, že autoři své čtenáře více než potěšili! :o)

Navázaly jsme nové spolupráce a s radostí vám představily nové knihy. A o to všechno bychom se s vámi rády podělily! :o) 


Podporujeme (začínající) české autory

Fb: Podporujeme (začínající) české autory

#podporujemečeskéautory



Eva Molíková, pseudonym Molly Crow

Autorská soutěž 



 

 



Profily




Nové spolupráce




  


  




Rozhovory




Recenze


Vrhla jsem se na knihu Volba - klíčový okamžik od Jakuba Trpiše. Určitě nejsem cílový čtenář této knihy, ale musím uznat, že byla povedeně a kreativně napsaná. 




Výběrové řízení


A my pokračujeme s podporou českých autorů druhým výběrovým řízením o recenzní výtisk


Úryvky


Tento měsíc uzavírá úryvek z knihy Něco si přej!



A copak vás tento měsíč čeká? 


Tak určitě uděláme radost dvěma soutěžemi. První soutěž bude s Barborou Dvoreckou, která napsala velmi emocionální a krásný román Doteky života

Druhá soutěž se poveze ve stylu post-apo sci-fi a potěší všechny čtenáře nejen tohoto žánru, ale také military literatury. Autor románu Příliš divoká zem, Ladislav Klimeš si pro Vás v rámci své soutěže připravil něco extra! 

Jelikož toho máme v rámci našeho projektu, ale i Světa mezi řádky, opravdu hodně, tak nové spolupráce přijímáme až od nového roku, kdy začínáme řešit také doménu pro náš projekt. Takže se z blogu odstěhujeme na webovou stránku a rozšíříme naše možnosti. 
Ale ti autoři, se kterými již spolupracujeme nebo máme spolupráce domluvené ještě před vydáním samotné knihy, určitě nebudou o nic ochuzení, takže Vám představíme nové knižní světy, které pocházejí od českých spisovatelů a dokážou vám rozjásat den. :o) 
Těšte se také na nové recenze, úryvky, rozhovory a knižní tipy, protože my se snažíme vám představit české autory tak, jak nikdo před námi! :o)

Podporujete s námi české autory?



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.