New Adult z rockového prostředí!

Spolupráce s nakladatelstvím Baronet mě neskutečně těší, jelikož vydává světy, které mi absolutně sednou. Málokterá kniha mě od nich nepotěší a proto mám v knihovničce především Baronetky - stačí si spočítat jen kolik dílů má Bratrstvo černé dýky a je jeden foch knihovničky plný. :o)) Mimochodem právě dnes vychází 14. díl BCD s názvem Bestie, pokračování této paranormal romance nesmí žádnému fanouškovi Rhage a jeho bratrů uniknout. ,o)




Na tento recenzní výtisk jsem se velmi těšila, protože se jedná o rockovou sérii, kterou jsem četla z vlastní iniciativy - neskutečně mě nalákala a pak bylo snadné se začítat do dalších a dalších dílů, protože mi jako odpočinková romantika knihy opravdu sedly. Je mi neskutečnou radostí pro Baronet recenzovat bohužel poslední díl této série, kterou je možné číst stále dokola a zas a znova se zamilovávat. Muži to nepochopí, my romantické duše to potřebujeme. :o)

Copak mi to vlastně přišlo? Někteří (většina) už určitě vědí, protože série je opravdu známá a navíc velmi originální. Stačí tedy jen číst dál a dozvíte se další informace. :o) 
Ano, přesně, jak jste očekávali! Jde o poslední díl série Stage Dive, kterou napsala Kylie Scott.





Již jsme prožili první úlet v Las Vegas (Rocková hvězda - příběh Evelyn a Davida: recenze), pak jsme se společně s hlavní hrdinkou snažili klamat a hrát si přítelkyni druhého rockového boha. (Rockové sólo - příběh Anne a Malcolma: recenze) Po třetí nás čekala temnota, skrytá uvnitř hlavního frontmana Stage Dive. (Rockový risk - příběh Jimmyho a Leny: recenze).



A co si pro své čtenářky připravila Kylie Scott v Rockovém polibku


Anotace:
Měla to být záležitost na jednu noc…
Pozitivní. Dvě maličké čárky na těhotenském testu převrátí život Lizzy Rollinsové vzhůru nohama. A to všechno kvůli jedné obrovské chybě, kterou udělala ve Vegas s neuvěřitelně sexy baskytaristou rockové skupiny Stage Dive. Ben Nicholson byl jediný, s kým se kdy dokázala odvázat, a Lizzy ví, že pohledný rocker nehledá vážný vztah, přestože by si přála opak.
Ben ví, že románek s Lizzie je mu zapovězený. Naprosto a úplně. Je to mladší sestřička jeho nejlepšího kamaráda, a přestože to mezi nimi jiskří, nesmí si s nádhernou a svůdnou ženou nic začít. V Městě hříchu ale na okamžik podlehne touze a brzy zjistí, že co se stane ve Vegas, tam ne vždy zůstane. Nyní jsou s Lizzie spojeni tím nejsilnějším poutem… Dokáže ale spoutat i její srdce? 




Děkuji nakladatelství Baronet za krásný recenzní výtisk, na který se těším. Nemohu se dočkat, až se po čtvrté zamiluji a prožiju si dobrodružství s rockery, jak má být. 



Už jste četli? :o)Jak se vám líbí série? 




Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.