Vyhlášení výherců Halloweenské soutěže!

Kdy si přečíst nějakou temnější tvorbu než právě na podzim? :) Z toho důvodu jsme využily Svátku duchů a připravily pro vás další soutěž. Halloween podle všeho vymysleli Keltové a ne Američané. Na konci října tak slavili začátek zimy a věřili, že se v tomto ročním období plné změn vracejí nejenom duše zemřelých, ale také různí démoni, kterých se báli. A kvůli těmto démonským silám se Halloween hodil k naší soutěži mnohem více než české Dušičky. :)

To jen tak na úvod a teď už se podíváme na ceny a výherce. Vyhrát jste mohli Tmavé stěny Willardu a Vdovu. Soutěže se dohromady zúčastnilo 22 knihomilek. Dvě z nich si knížku pořídily dříve, než byly výsledky soutěže vyhlášeny, takže z tohoto důvodu jsou na níže přiloženém seznamu škrtnuté. 

Vyhodnocení zveřejňujeme podruhé, jelikož výherkyně Tmavých stěn Willardu nedodržela podmínky soutěže ani do odeslání knihy. Znovu jsme tedy losovaly a vy se můžete podívat, kdo knížku vyhrál. 

A kdo se tedy stal výhercem??? :) 





Gratulujeme! :) 



Výherkyně jsme losovaly pomocí Generátoru náhodných čísel a obě je budeme kontaktovat na e-mail uvedený v soutěžním formuláři. :) Pokud se výherci neozvou do 72 hodin od zaslaného e-mailu, výhra automaticky propadá a následuje nové losování. 


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.