Štědré poděkování pro naše Meziřádkaře. :o)

Všude se to hemží krásnými knižními soutěžemi (Knižíšky) a my samozřejmě nejsme pozadu. Chtěly bychom tímto naším obdarováním odměnit ty, kteří nás ve Světě mezi řádky navštěvují, debatují o knihách, nechávají se námi inspirovat a věnují nám svůj čas. Tohle prakticky není soutěž, ačkoliv losujeme dva výherce, no, uvidíte sami. :o)





Soutěž bude trvat od 5. 12 do 23. 12 (23:59) 


Je pouze pro pravidelné čtenáře a knihomily Světa mezi řádky na našem blogu s doručovací adresou na území ČR (omlouváme se SK):
(Samozřejmě se k nám můžete přidat, ale prosím nedělejte to jen kvůli soutěži. ,o)



A co udělat dále?

  • Vyplnit FORMULÁŘ
  • A pak už jen komentovat příspěvky, které na blogu vyjdou v období soutěže (5. - 23. 12.). Komentáře nejsou povinné, ale zvyšují vaši šanci na výhru! Čím více komentářů, tím vyšší možnost vyhrát, jelikož každý komentář je jedno vaše jméno do pohárku vítězů. Jeden článek = jeden komentář. Počítá se i tento soutěžní. (Prosíme, komentujte ale jen když máte co říct. Jednoduché věty o třech až pěti slovech ve stylu "Moc pěkný článek." "Užij si čtení." "Těším se na recenzi." se nepočítají.)


Jak to bude konkrétně probíhat? Příklad: Pokud bychom soutěžily my adminky :)



Pokud chcete naši soutěž sdílet, uděláte nám radost - není to povinné. Sdílení a komentáře bereme jako váš dárek pro nás, vážíme si toho a děkujeme. Držíme Vám pěsti!

Výherce budeme losovat pomocí Generátoru náhodných čísel




Z jakých knižních balíčků můžete vybírat:



1. Italská novinářka a spisovatelka detektivních románů. Novela, která na vás čeká, je o velmi nebezpečné misi hlavní hrdinky, která se snaží ve změti přibývajících mrtvých nalézt spravedlnost. Román pouze pro ty, kteří nemají problém s hromadou nebožtíků, bizarními zvraty a kontroverzními tématy. 

2. Tomuto švýcarskému autorovi v Česku vyšly už tři knihy, níže popisovanou vydalo nakladatelství Jota. Dílo je lechtivé a nabídne něco navíc, co čtenářky rozhodně potěší. Chcete netypický román, který zasytí? Není nad čím dumat. Kniha sama byla ve všech německy mluvících zemí bestselerem.





1. Novela světoznámé americké autorky bestsellerů, které u nás vychází jedno dílo za druhým. Píše především žánr New Adult a dokáže čtenářky potěšit skutečnou romancí, do které se čtenářka zamiluje. Kniha je jednoduše pro romantické dušičky. 

2. Česká autorka, která má na kontě již pětadvacet knih. Novelu o lásce, která vypovídá o zranitelnosti a trápení, o silných tužbách, vydala u nakladatelství Albatros. Žánr Young Adult potěší všechny, kteří touží po neobvyklém příběhu lásky. 

3. Kontroverzní dílo českého autora, novináře a režiséra vám vyrazí dech. Pokud toužíte nahlédnout do lásky homosexuála, máte jedinečnou šanci. V této novele jsou neobvyklé praktiky, vulgarity i sexuální zvrhlosti. Láska potřetí jinak pro všechny perverzní devianty!





1. Český spisovatel, textař a dramatik, který patřil mezi zakázané autory. Vydal dvanáct knih, z nichž některé se vydávají zas a znovu. Novela, kterou sepsal, je opravu drsným čtivem pro silné povahy. 

2. Autobiografický román, který se vám zadře až pod kůži. Nesnesete, když děti trpí a nedokážete se podívat pravdě do očí? Vadí vám slzy a svírání hrdla, když mezi řádky vyvstává bolest, kterou si autor jako dítě prožil i se svými sourozenci? Jestli chcete poznat příběh o nelásce, tohle dílo je pro vás to pravé. Knihu, kterou vydalo nakladatelství Jota, napsal spisovatel, autor rozhlasových her a režisér. Dílo obdrželo cenu Ingeborg Bachmannové za rok 2010 a dostala se do užší nominace na německou knižní cenu. 




1. Anglická detektivka z pera autorky, která u nás vydala už řadu knih. Pokud máte rádi amatérské vyšetřovatele, záhadná dětská úmrtí, náhodně objevené deníky odkrývající temné tajemství a období druhé světové války, bude tohle dílo právě pro vás.

2. Co dělat, když vás vlastní mysl zrazuje? Probouzíte se na místech, která neznáte, s pocitem, že vás někdo/něco pronásleduje, ale si nejste jistí, jestli je to skutečnost, nebo pouhá halucinace. A pak přijde smrt blízkého člověka a vy najednou podvědomě tušíte, že nic není jen náhoda. Thriller, ve kterém budete muset otevřít nejednu třináctou komnatu, abyste zjistili, kde se ukrývá pravda.





1. Tento román bude pro všechny fanoušky dystopií. Smrtící virus, lidstvo na pokraji vyhynutí. A hlavní hrdinka, která se v tomto postapokalyptickém světě snaží nějakým způsobem přežít. Má ale možnost? Na každém kroku číhá nebezpečí a zdá se, že svou snahou jen oddaluje nevyhnutelné. Nebo ne?

2. Napínavý fantasy thriller na pomezí dvou světů s originální a netradiční zápletkou, do kterého se čtenář snadno vžije. Potěší i romantická linka typu young adult, hřejivá a svérázná. Trocha psychopatické lásky ještě nikoho nezabila... a nebo ano?





1. Kniha o komplikovaných lidských vztazích, o lásce, která je spíše než citem požírající závislostí. Dvě ženy a jeden muž, který skrývá jsou pravou tvář a hraje hry, které ho charakterizují více než cokoliv jiného. Která z těch dvou ho doopravdy zná? Zná ho vůbec někdo? A je on vůbec schopný někoho doopravdy milovat?

2. Román z prostředí drogové scény. Experiment, který se zvrhává v ničivou potřebu. Co můžete dělat, když se něco takového týká člověka, kterého milujete? Máte šanci mu pomoct, nebo je větší pravděpodobnost, že do toho spadnete společně s ním?

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.