Recenze: SUKUBY JSOU VĚČNÉ (Jill Myles)

Až na dno svých sukubích sil



„Bylo nebylo, kdysi žila jedna překrásná paní, která měla neuvěřitelně veliký kozy a byla hrozně na chlapy.“




Anotace: 
Jackie uzavřela smlouvu s archandělem Gabrielem a musí tak najít další dvě ztracené svatozáře. Ale ona není jediná, kdo touží po nesmírné moci, jež aureoly skrývají. Všichni se jí snaží pomoci, její upír, kamarádka sukuba i serim. Je to závod, a Jackie musí dojít k cíli - jako jediná se chystá vyjít až na vrchol. 

Rok vydání: 2012
Žánr: Romány pro ženy, Sci-fi, Fantasy
Ze série: Deníky Sukuby (4)
KNIHA NEBYLA VYDÁNA V ČR



Ale zvládne to, když její upíří pán zmizí. A ona má pocit, že ji její spojenci brzdí. Noah je zpět a on nikdy nebral "ne" jako odpověď. Temná vražedná Sukuba Sophie jim pomáhá uniknout, ale má svůj vlastní program. Jackiin nejčerstvější soupeřka je starobylá sukuba Phryne, která chce využít svatozáře a přivést sukuby k moci tím, že uvězní všechny pány...

Tak toto čtivo opět nevyšlo v ČR Série v naší republice končí knihou My Fair, Sukuba, což je škoda, protože tohle je opravdu finální díl, který stojí za to. Je to také z části velmi smutné, ale důvod neprozradím. Avšak Jackie se za žádných okolností nevzdává a je až k podivu, čeho všeho je schopná, aby do světa navrátila to, co je pro ni nejdůležitější.

Věřím, že budete užaslí, jak celá série končí. A nesmyslím si, že by to zahrnovalo zklamání. Autorka to vymyslela opravdu dobře a dala si na tom opět záležet. Společně s Jackie, Remy, Ethanem a Noahem pokračuje pouť, ve které se pátrá po aureolách nesmírné moci. Jackie má velkou motivaci, aby je našla a jde do toho po hlavě. Nezastaví se doslova před ničím.

Remy se vzdala práce pornohvězdy a rozhodla se, že napíše své paměti a samozřejmě na nich náležitě vydělá. A tak každá kapitola začíná nějakým vtipným výrokem, který je plný ostrovtipu a erotiky. Musím říct, že ač jsou některé výroky opravdu vulgární, přesně tak, jako Remy, tak jsem se u nich bavila od začátku až do konce. A vlastně bych vůbec nebyla proti si pro pobavení Remynu knihu přečíst. Věřím, že bych se neskutečně nasmála a rudla studem zároveň. :o))

Konec je opravdu dojemný. Jsem moc ráda, že jsem si celou sérii přečetla (a díly vydané v ČR zakoupila), protože to byla erotická odpočinková četba s něčím navíc... Nebyla bezduchá, stačilo jen podívat se, jak autorka do knihy vložila svou milovanou archeologii, která je naší společnou vášní. Vytvořila charaktery a neotřelý děj, který naláka. Nechala knihu pohltit humorem, akcí a chtíčem, takže se čtenář rozhodně nenudí. Krásný závěr všem těm knihám zkrátka dodává poklidné rozloučení a čtenář pak může zaklapnout knihu s úsměvem na rtech. Protože, pokud jste četli jen třetí díl (poslední vydaný), tak konec je úplně jiný a nedokončený. Ale ve čtyřce je finále, které si zaslouží široký úsměv na rtech a zaplesání srdíčka. :o)

Nechci prozradit nic navíc, protože tato poslední kniha skrývá hodně překvapení a byla by škoda je o vás připravit. Chcete-li si ji přečíst, není nic snazšího, než si sehnat překlad. Případně se zeptat přímo mě. ,o)

Knižní obálka: 
Je zvláštní, hezká, takže proč ne. Pořád jde o erotickou tvorbu, takže čtenář ani jinou obálku neočekává... 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.