Recenze: ROCKOVÁ HVĚZDA (Kylie Scott)

Nechte se okouzlit rockovou hvězdou Lickem


"Jsi samý tajemství a lži, Davide. Ptala jsem se tě na tu náušnici, pamatuješ?"




Anotace: 
Probuzení v Las Vegas nikdy nemělo být takové.
Plány Evelyn Thomas na oslavu svých jednadvacátých narozenin v Las Vegas byly velké. Obrovské. Ale je si sakra jistá, že se nikdy nechtěla probudit na podlaze v koupelně s kocovinou, která konkurovala černému moru, s velmi atraktivním polonahým potetovaným mužem a diamantem na prstě velkým dost na to, aby vyděsil King Konga. Kdyby si jen teď mohla vzpomenout, jak se to celé stalo. Jedna věc je jistá, je vdaná za oblíbeného syna rock 'n' rollu a to je určitě divoká jízda.

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2016
Vydání originálu: 2013
Žánr: Literatura světová, Romány, Pro ženy
Ze série: Stage Dive (1)
Orig. Název: Lick
Počet stran: 328

 


Tak tohle je odpočinková četba v rockovém stylu. Řekla bych, že autorce trochu unikají charaktery postav, ale jinak to bylo celkem bez problému. Nejvíce se děj točil kolem dvou hlavních postav, občas se tam někdo přimíchal a všechno se odehrávalo v rockovém duchu, touze a romantice. 

Evelyn je studentka, která zřejmě poprvé hodně, opravdu hodně, přebrala a vzbudila se s obrovskou kocovinou a ještě větším oknem. Před sebou muže, se kterým by se jí klidně mohl zhoupnout svět pod nohama, ale jak je běžné, tak jelikož ho ani nezná, nechá ho zkrátka jít. Což mě trochu zamrzelo, osobně bych se i v kocovině chytila toho rockera a nepouštěla ho, ani kdyby mi v náručí přestával díky pevnému sevření dýchat. :o))

Evelyn se tedy vrací k rodičům a tam to všechno začíná. Zjišťuje, že si vzala slavnou rockovou hvězdu, aniž by o tom měla vůbec tušení! 

Nicméně rocker David se na ni zlobí a není snadné se k němu dostat tak blízko, aby se s ním dalo komunikovat. Je celkem zatvrzelý... No, zkrátka rozmazlená rocková hvězda, typický mužský a ještě chlap, co byste ho mohly zbaštit a ani byste se nešetřily. Naštěstí se ale nakonec trochu pohne a díky tomu spolu tráví pár dní o samotě.

A právě tam to začalo nabírat v jejich vztahu ty správné grády a do toho další problémy a nejistota a čtenář občas místy tápe a těší se, co bude dál a jak se hrdinové zachovají - rozhodnutý je donutit ke správným rozhodnutím za každou cenu. :o))

Dějem vládne mimo rockové hudby a něhy i romantika, akčnost a sem tam vylezou na povrch i nějaké ty emoce, ovšem ve mně je to až tak nějak moc nevzbuzovalo. Četla jsem to spíše jakoby svrchu a nemohla se do toho vžít, protože jsem zvyklá na záživnější čtivo, kde je opravdu něco skryté v příběhu. Ovšem jako odpočinkový příběh mi tohle plně vyhovovalo. 

Kniha Lick je první knihou v sérii, která podle všeho zřejmě vypovídá o celé kapele. Nejsem si jistá, jestli se k přečtením ostatních ještě dostanu. Zas až tak mě to neokouzlilo, ale uvidíte samy. :o) 

Knižní obálka: 
Tak česká obálka je lákavá. Ani ty zahraniční nejsou k zahození. Zkrátka pošušňáníčko pro čtenářky. :o))



Knižní trailer


2 komentáře:

  1. Občas mám ráda tyhle knihy, lehké, oddechové, ale zároveň nejsou úplně plytké. V tomhle případě mi lezt trochu na nervy David, v některých případech se choval jako malé rozmazlené dítě a to mi kazilo celkový dojem z děje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle byla taková lehká četba, přesně, jak říkáš. Ale David mi nevadil, já mám spíš problém s hlavními hrdinkami, hrdinové mi obvykle krev nepijou. :o)) Ale každý to vidí jinak, hlavně, že se kniha dočetla a líbila. :o)

      Vymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.