Recenze: V RINGU (Katy Evans)

Vášnivého boxera si zamilujete!


V očích má něco ryze mužského. Jeho temný, majetnický pohled něco hluboko uvnitř mě rozčeří. Vzpomenu si na ty čtyři noci, co jsme strávili v prezidentském apartmá, zamčení před celým světem. Jako bych se ocitla v pohádce o Krásce a zvířeti, až na to, že jsem se dobrovolně uvěznila se zvířetem, aby mě mohlo líbat. A on není zvíře. Je krásné stvoření, které mě mučí mou vlastní touhou.




Stačila jediná noc, aby zapomněla na vše kromě svůdného a tajuplného boxera bojujícího v ringu.
Pověst nebezpečného muže provází Remingtona Tatea v ringu i mimo něj. Jeho tělo jako skála a syrová, zvířecí moc vzbuzuje šílenství v každé ženě, na kterou se podívá. Od chvíle, kdy ale spatří Brooke Dumasovou, touží jen po ní. Cítí, že má srdce zatížené temnou minulostí stejně jako on. 

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2014
Žánr: Literatura světová - romány, Erotické romány
Ze série: V ringu (1)


První díl erotické série V ringu, kde se v bojových podmínkách setkává Remy a Brook. Je opravdu vzrušující, jak se Remy chová jako nadsamec a dobývá svou vyvolenou, svádí ji a skrývá tajemství. Musím uznat, že mě to celkem nadchlo, i když mi tam chybí domyšlenost charakterů a něco víc, ale to je jen tím, že jsem náročnější čtenář. I tak se mi první díl líbil. Kdo by si občas rád neodpočinul u knihy, kde je mužský, který na světě neexistuje ani ze zkumavky, a o kterém se dá snadno číst. 

Jako každá žena a čtenářka mám ráda muže a Remy byl ukázán opravdu neotřelým způsobem, velmi mužným, ale později už to začíná trochu nudit a hlavně všechno kazí Brook a její uslintanost. Autorka se mohla vyvarovat několika stále opakovaným termínům jako například vlhké kalhotky. To mě vždycky vytrhlo ze čtení a musela jsem protáčet oči. Stalo se to protivným a po dočtení knihy jsem si byla jistá, že narazit na nápis vlhké kalhotky, možná se začnu mlátit nejbližší knihou do hlavy s pocitem šílenství. ,o))

Brook je velice sexuchtivá dívka, sportovkyně a osobní ošetřovatelka, masérka i slečna pana Tatea, který si ji omotá prstu jako hovězí dobytek po slintavce. Uragán je agresivní, divoká a nezřízená střela. Ženy díky němu omdlívají, chvějí se a chtějí s ním mít dítě (nejlépe několik) a on si všimne právě Brook, která záhy poznává, že dokáže být milý i sebestředný jako každý chlap, ale také je až přílišně náladový a tajemný... A tak se snaží svést Remyho, zatímco on už ji svádí, a přijít na jeho tajemství, které on si chrání. Romantiku zastává hlavně Remy, Brook nemůže, ždíme si kalhotky. Jako v každém románu je v knize zajímavá zápletka a banda přátel, kteří stojí při Uragánovi tak moc, že zabraňují Brook, aby s ním byla. 

První polovina knihy je plná vášnivého svádění a boxera, který si jde za svým. Ta druhá je zas plná sexu tak moc, až se tam skoro nic jiného nevejde. Ale i přes to se autorce podařilo ve mně vyvolat nějaké ty emoce, Remyho si oblíbit a poohlédnout se po druhém dílu ke koupi. 

Shrnuto, podtrženo - V ringu je první a nejlepší díl z celé série. U zbytku Vás asi zklamu...

Knižní obálka: 
Podle obálky jsem si knihu našla. Ta si mě získala. A už podle toho mi mělo být jasné, že to asi tak dokonalé nebude, když z obálky sálá jen sex. 


Ostatní knihy ze série: 








Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.