Recenze: REMY (Katy Evans)

Uragán, který smete všechny sexuchtivé!


„Řekni, že jsi vlhká kvůli mně," přikážu jí chraplavě a špičkou prstu do ní proniknu. „Jsem vlhká kvůli tobě," zalapá po dechu, pak mě políbí na spánek a čelist. Jedním
tahem jí strhnu kalhotky.





Anotace: 
Remington Tate, slavný bojovník ligy Underground, je záhadou svým blízkým i sám sobě. Jeho mysl je složitá i průzračně čistá, plná světla i temnoty. V jednu chvíli si vše pečlivě plánuje, v dalším okamžiku se vymkne kontrole. V životě má jedinou konstantu: nekonečnou touhu chránit, opatrovat a milovat Brooke Dumasovou.
Tohle je jeho příběh; od okamžiku, kdy ji poprvé spatřil a bez sebemenších pochyb věděl, že o ni a za ni stojí za to bojovat…

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2014
Žánr: Literatura světová, Romány pro ženy, Červená knihovna, Erotické romány
Ze série: V ringu (3)

Finální kniha velmi známé erotické série o lásce boxera Remyho a bývalé sportovkyně Brook, která popisuje jejich vztah od začátku až do konce z pohledu Remingtona Tatea. Zatímco pro Brook to byly pohledově dvě knihy, tak Remy se smrsknul do jedné a netuším, jestli fanouškům této série to nějak vadí, ale já osobně bych řekla, že by to klidně mohlo být i kratší. 

Ale v mém případě je to tím, že nejsem zvyklá na prvoplánové erotické knihy, kde chybí alespoň ta trocha psychologického podtextu a všechno se točí kolem Remyho údu a Brookyných zvlhlých kalhotek. Takže upřímně, tato série mi nesedla, ale i přesto má spousty nadšených čtenářů, kteří ji opěvují, takže berte v potaz jen můj subjektivní názor jako u všech recenzí, které napíši. ,o)

Na poslední díl jsem se hrozně těšila, nemohla jsem se dočkat, až ho budu mít doma a smslnu si na něm. Očekávala jsem něco... víc z pohledu Remyho, protože čtenáři předchozích dvou dílů už vědí, že Remy nečím trpí. Nebudu to specifikovat, aby to nebyl spoiler, ale kdo by to chtěl vědět, klidně mi napište. ,o)) A proto jsem si říkala, jak to bude z jeho pohledu jiné a že se toho o něm dozvím více, ale to jsem se přepočítala. Podle mého autorka nevyužila potenciálu, který knihy měly. A pokud toužila napsat obyčejnou erotickou četbu, povedlo se jí to, ale já jako fanoušek psychologických románů a knih, kde jde přeci jen o trochu víc, jsem byla zklamaná. 

Remy své nitro neukázal, nevynikla jeho odlišnost a zas se to točilo kolem splašených hormonů, které by romantičky asi sotva popsaly láskou. 

Knihy jsou čtivé,  tom není pochyb. Obsahují erotiku, romantiku i zápletku, ale bez hlubší myšlenky či zakončení. Kdo hledá ryze oddechové čtení, nejspíš bude spokojený. Ale pokud tápete a hledáte psychologii postav a domyšlenost charakterů, tak je kniha opět jako předchozí dva díly nedostačující. 

Musím se přiznat, že pro mě byl opravdu problém Remyho dočíst až do konce. Udělala jsem to hlavně proto, abych měla celou sérii, jak se říká z krku, i když trojka nebyla tak hrozná, ani natolik zvrhlá, co se týče erekcí a mokrých dámských svršků. Sexu tam bylo požehnaně, až mě to nudilo. Ale bez té propracovanosti hlavní postavy a jejích myšlenek to pro mě byl tedy pořádný křest ohněm. 

Všechny tři díly mám v knihovně, to ano, ale vážně netuším, jestli se k nim někdy ještě vrátím. Využiju je spíš jako šperk, protože obálky jsou hezké a anotace nabudí, ale uvnitř je prostoduchost, tak snad až bude někdy nálada... Jestli bude. :o))

Je spousta fanoušků, kteří sérii zbožňují, takže nejlepší bude, když si na ni uděláte svůj vlastní úsudek a pak mi ho klidně napište sem pod komentář. Budu moc ráda! :o)

Knižní obálka: Jak říkám, obálky se mi opravdu líbí. Jsou krásné. Radost na ně pohledět. :o))


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.