Recenze: NALEZENÝ MILENEC (J. R. Ward)

Svůdný příběh Butche a Marissy 


První věc, na kterou Butch pomyslel, když přišel k sobě byla, že by měl někdo zatáhnout ten kohoutek. To kap, kap, kap bylo rozčilující. Pak pootevřel oční víčko a uvědomil si, že je to jeho vlastní krev, kapající s Kohlerovskou pravidelností. 


   


Anotace: 
Butch O’Neal má povahu bojovníka. Bývalý policista oddělení vražd je jediným člověkem, jemuž byl umožněn přístup do nejužšího kruhu Bratrstva černé dýky. A touží se ponořit ještě hlouběji do světa upírů a zúčastnit se jejich války. Nemá co ztratit, jeho srdce patří upírce, aristokratické krásce, která je ale beznadějně nedostižná. Když ji nemůže mít, může alespoň bojovat po boku Bratrstva. Při záchraně jedné upírky se však Butch stane obětí nejtemnějších nepřátelských sil a na prahu smrti je ponechán svému osudu. Bratrsvo ho však šťastnou náhodou nalezne a jediný způsob, jak jej přivést zpátky k životu se zdá být Marissina láska, ale není jisté, zda ho dokáže zachránit. Z cyklu Bratrstvo černé dýky. 


Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2011
Žánr: Sci-fi a fantasy, Román pro ženy
Ze série: Bratrstvo černé dýky (4)
Orig. název: Lover Revealed


Butch se v této knize dostane do pěkně šlamastiky a je na něm a Bratrstvu, jak se s tím porvou. Mimo těch temných problémů řeší Marissu, do které je blázen, i když nechápu tak nějak proč. Marissa o něj nějak zájem nemá nebo to z ní nějak moc nevidím, jako by brala všechno, co se namane. Je spíš mezi těmi nezajímavými hrdinkami, milými a krásně vypadajícími, ale jinak... 
Získala prostě od prvního dílu nálepku, jako Wrathova ex, která si tak nějak nedokáže stát za svým a přijde mi, že vlastně po Wrathovi neví, co chce. Pohádala se s bratrem Harvesem, což je lékař rasy, a tak bydlí u Bratrstva. A tak Vishous nemá zrovna radost, protože to vypadá, jako by chtěl mít svého nejlepšího přítele jen pro sebe.

Opět se setkáváme s Revenghem, Xhex a Johnem s jeho přáteli, kteří mají svůj vlastní příběh, jež se pomalu rozjíví.

Butch se stane pro Bratrstvo opravdu nepostradatelný a doslova závislý na Vishousovi. Krásně se to všechno zamotá, autorka opět nešetřila svou originální kreativitou. Romantika je jasná, v každém díle má svou část a na to, že nejsem nijaká romantička, se mi to moc líbí.

Upřímně, Butche jsem si oblíbila a jsem ráda, že má svůj vlastní příběh a neskončí tak, jak si v prvním díle myslel, že skončí. Zasloužil si to a já mu to moc přeju. :o)

Opět musím zmínit skvělý styl, kterým autorka píše. Vtipně a zveličuje tak, že mě dostává. Nemůžu se toho při psaní nabažit. Další kniha z Bratrstva černé dýky, která nadchne, ovšem pro mě trochu horší než ty předchozí.

Knižní obálka: 
Ty české obálky se moc nepovedly. Tahle nepatří mezi nejhorší, ale v posledních dílech teprve knihy mají obálky, které jsou opravdu krásné.

Knižní trailer


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.