V čem jsou knihy jako muži II.

Muži. Muži. Muži. Občas jsou tak komplikovaní, že bychom si přály mít k nim nějaký návod a případně i nějaký sonický šroubovák, kterým bychom si je upravily na míru. Je to pravda, protože oni to mají s námi to samé. :o)) Zkrátka není snadné mít protějšek, udržet si ho a nebo si nějaký nový najít. Podobné je to i s knihami. Nevěříte? 

Stačí vstoupit do knihkupectví (Nebo do baru) a rozhlédnout se. Neskutečné množství knih (Nebo mužů), které se přímo nabízejí k přečtení. Lákají svou obálkou, anotacemi (vzhledem a vychloubáním) a my prostě neodoláme a podlehneme. Nějakou (nebo nějakého) si vezmeme domů a tak po přečtení zjistíme, že teda... to asi není to pravé ořechové. S mužem je to lehké, prostě ho pošleme k vodě a porozhlédneme se po jiném, ale pokaždé to zanechá šrám na duši. S knihou je to ještě lehčí, prostě ji zastrčíme někam dozadu do knihovničky, dáme ji kamarádce anebo hodíme inzerát na prodej a jediné, co nás postihne je zklamání a více prázdného místa v peněžence. 

Tak vidíte... Muži a knihy jsou si podobné. A já přišla na to, jak moc (nebo jak málo). Chcete-li se dozvědět víc a pobavit se, stačí si pročíst tento článek, který Vás zavede do světa erotických, hororových i úzkých knih, které se po čase stanou neviditelnými. A taky se podíváme na četbu, u které je anotace napínavá, ale skutek utekl... A u všech najdete muže, kterého možná znáte nebo byste poznat chtěla. ,o))


Kniha, ze které máte sevřený zadek
Bojíte se a přesto ji nedokážete odložit, protože j tak moc napínavá! Dějem se prokousáváte rychle i pomalu podle toho, jak moc se bojíte, ale vždycky Vás to přitáhne zpátky, i když drkotáte zuby. Tuhle knihu prostě dočtete, i kdyby Vás měla ranit mrtvice! 



Muž
Bojíte se ho, protože víte, že skrývá nějaké temné tajemství a je nepředvídatelný. Děsí Vás a přesto se ho nemůžete vzdát, protože je tak moc přitažlivý. Možná právě kvůli tomu, že něco skrývá a vypadá tak děsivě, že je Vám jasné, že rodiče by ranila mrtvice, jen by ho zahlídli. Ve skutečnosti je to nejspíš lotr, i když dokáže mluvit tak vemlouvavě, až se Vám kleou kolena, ale stejně... Nejsou zlobivý kluci nejlepší? Dobrodružtví, které nabízí, se prostě neodmítá! 


Erotická kniha, která rozhycuje! 
Wow, tak to je ale knížka! Kamasutra už je jen drobkem z toho, co tahle kniha ukrývá. A ten hlavní hrdina. Kéž by byl živý, popadl Vás těma svýma velkýma šikovnýma rukama a dělal přesně to, proč ho příroda, tedy vlastně autorka, stvořila. Neskutečně čtivá kniha, o které se Vám zdá ve snech a budíte se celé roztoužené. Nejlepším zchlazením je zmrzka nebo... prostě hupsnout na přítele, když je po ruce. No jo, ale kniha je samý sex, sex a sex a jinak je to o ničem. Po čase už to začíná nudit, ale zůstává na ni příjemná vzpomínka.



Muž
Tohle je prostě sexuální dynamo na první pohled. Chlapík, který patří na obálky časopisů, na pódium před vřískající fanoušky nebo rovnou na řetěz k Vaší posteli! Je tak neskutečně vzrušující a nádhernej, že z toho máte kalhotky až u kolen. Ale... má to zádrhel. Tenhle chlapec je jenom na to jedno a jinak není použitelný. Jako každý samec se taky rád množí a to kdekoliv a s kýmkoliv. Takže, když Vás už po sedmé podvede s holkou, kterou znal asi tak pět vteřin, Vaše plány na společný život se tak nějak úplně hroutí. Nejlepší je nechat si ho jako domácího mazlíčka a moc se nevázat a nebo ho poslat k vodě... A nejlíp do náruče největší mrchy v okolí, která Vám pije krev, a doufat, že ji nakazí nějakou tou nemocí, kterou po cestě k ní chytí. 

Kniha se slibnou anotací
Knižní anotace Vás div nenadnáší, když ji jdete k pultu zaplatit. Na děj se neskutečně těšíte a nakonec je to nuda a jen nuda, kterou se pomalu nedá ani pročíst. Spousta takových knih existuje a jistě už jste na takové párkrát za život narazily a stejně nikdy nevíte, kdy se zas objeví ve Vašich dlaních nebo v knihovničce...



Muž
Vypráví o sobě velmi zajímavé věci. Jaké má koníčky. Je vážně neuvěřitelně zvláštní. Tedy než ho poznáte blíž a dojde Vám, že vše, co o sobě říkal, byly jen plky. A ve skutečnosti je před Vámi Mr. Nudy, který se nejraději zabaví u televize s průměrnými americkými filmy, kterým se člověk ani nezasměje. A že vylezl na Mount Everest? Jasně a doprovod mu dělal Bruce Willis a sedm trpaslíků.


Úzká kniha s jednoduchým příběhem
Taková kniha toho nemá moc, co říct. Za pár hodin je přelouskaná a možná Vás příběh osloví, ale pak ji zastrčíte do knihovničky někam hodně daleko na volné místo a zapomenete, že existuje. 



Muž
Takový muž je zajímavý jen chvíli, ale pak omrzí. I když víte, že už to s ním dál nejde, protože nemá, co by více nabídnul, možná to zkoušíte... Ale pak po něm přeci jen zůstane v srdci jen vzpomínka, protože i přesto všechno se na něj nedá (nebo dá) zapomenout. 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.