Série Deníky sukuby

Zdroj
JILL MYLES píše i pod pseudonymem Jessica Clare nebo Jessica Sims a její alter ego je Jessica Sims. S rodinou žije v Texasu. Už od dětství byla nevyléčitelně romantická. Úplně nejdříve četla v knihách jejich hanbaté části. Po zhltnutí stovek romancí, knih o mytologii a „bichlí“ o archeologie, se rozhodla napsat několik vlastních knih: divoké dobrodružné příběhy s ostrým škádlením a spoustou neskutečně dráždivých situací.

Deníky sukuby: 
0. Slave To Her Desires 
0.5 Foreplay (povídka) 
1. Páni mají radši sukuby 
2. Sukuby to rády horké 
2.5 Zane´s Tale (povídka) 
3. My Fair Succubi 
4. Succubi are Forever

Tři knihy ze série Deníky sukuby vydalo nakladatelství Levné knihy a poslední díl nakladatelství SGS pouze v ebook formě. 

   



Deníky sukuby jsou erotická série, která je však plná humoru, romantiky, ale také pátrání po aureolách. Já mám tuto sérii moc ráda, protože je opravdu odpočinková a navíc hlavní hrdinku si každý musí oblíbit. 

Jackie je zapálená do Egypta, vykopávek a hledání artefaktů a přitom je sukubou, takže musí ovládat svůj chtíč. Chce zůstat sama sebou, dívkou, která má úroveň a myslím, že se jí to i daří. Není to pro ni však jednoduché, když má za pány upíra Zanea, který je skvělý hlavní hrdina. Trochu zákeřný. Čtenář nikdy neví, co od něj čekat. Je to ten typ zlého hocha, který vás dostane na kolena. A druhým pánem je Noah, padlý anděl, tedy serim, který se snaží udělat vše pro dobro Jackie, ale občas to prostě přepískne. Nejbližší bytostí je pro Jackie sukuba Remy, která se živí jako pornohvězda a čtenář se musí smát jejím postřehům nebo se červenat. 

Tyto knihy jsou řazené mezi červenou knihovnu a většinou na ně čtenáři nahlíží zbytečně skepticky. Je to sice plné erotiky, ale řekla bych, že méně než nějakých Padesát odstínů a navíc to má pointu, vlastní příběh a autorka si na této oddechovce dala záležet. :o)

1. Páni mají radši sukuby

Recenze ; Úryvek 

Anotace: 
Kdo by tušil, že anděl může dostat dívku do tolika pekelných potíží? 
Jackie Brightonová, mladá a seriozní archeoložka, se toho rána probudila v kontejneru a celý následující den je ještě podivnější. Její důvěrně známé poprsí velikosti B se nějak zdvojnásobilo na velikost D, sexuální apetit se stal neukojitelným a patrně měla svůj první sex na jednu noc... s padlým andělem. Vše, co si pamatuje, jsou zvláštně hypnotické oči krásného Noema... a pak temného cizince, jehož kousnutí ji přeměnilo v nesmrtelnou vzrušující svůdnici. 

2. Sukuby to rády horké 

Recenze ; Úryvek 

Anotace: 
Nikde není psáno, že být sukubou je snadné. Jackie Brightonová se teprve učí sukubou být. Má dva úžasné milence - padlého anděla přes den a upíra na noc - ti oba se zdárně starají o uspokojování jejího nenasytného chtíče. Nic by na uspořádání svého života sukuby neměnila až do chvíle, kdy nechtěně svým dotykem zbaví vědomí poslíčka s pizzou. Pro takovou událost existuje jediné vysvětlení - Jackie je prokletá. A co hůř - nezbaví-li se včas svého prokletí, bude nucena souložit stále častěji a častěji, dokud vysílená z milostných hrátek nezemře vyčerpáním. Sejmout kletbu jí možná může pomoci nejstarší sukuba ve Státech, proto se Jackie a její věrná přítelkyně Remy vydávají pro radu do New Orleans. Je to závod s čaem ve světě plném nástrah a démonů... Dokáže bystrá zrzka v minisukni přelstít síly zla?

2, 5. Zaneův příběh 

Recenze ; Úryvek

Anotace: 
Zane má ve svém životě několik změn... ale je jako upír spokojený s tím, jak se rozhodl? Nebo lituje cesty, kterou si zvolil a nechal tak jít Jackie? 
Tento příběh se odehrává mezi knihami Sukuby to rády horké a My Fair, Sukuba. 

3. My Fair sukuba

Recenze ; Úryvek

Anotace: 
Není jí co závidět... 
Život sukuby přináší neustále něco nového, ale se sexy padlým andělem Noahem, který se stará o ukojení jejího Svrbění, má Jackie Brightonová konečně pocit, že tomu přichází na chuť. Skoro se jí nestýská po jejím úžasném upířím vládci Zanovi, či po jeho hříšných ústech a škádlení. Každopádně se o tom snaží sama sebe přesvědčit. Jackie udělala v minulosti několik chyb, z nichž nyní musí skládat účty. Společně s Noahem jsou uvězněni koncilem Serimů. Jackii se podaří útéci, ale padne přímo do otevřené Zanovy náruče. 
Brzy je zatažena do nebezpečné hry na kočku a myš, která probíhá mezi anděly a upíry, a přitom zjistí, že si také musí zvolit mezi oběma muži svého srdce. Dokáže se rozhodnout mezi Noahem a Zanem? Nebo přijde o všechno, co kdy chtěla? 
Ve hře je víc než jen její srdce...

4. Sukuby jsou věčné 

Recenze ; Úryvek

Anotace: 
Pověřila archanděla Gabriela, musí Jackie Brighton najít další dvě ztracené archanděla svatozáře, než ona je bez jejího obchodu. Ale ona to není jediný, kdo lov pro nesmírné moci, hala přinést, a všichni kolem ní má úmysly - succubi Serim, a upír. Je to závod až do cíle, a jen jedna osoba se chystá vyjít na vrchol.
Ale bude Jackie stojí vysoký, pokud jsou i její spojenci nastavit, aby ji zradit? Noah Gideon je zpět, a on nikdy neměl rád při "ne" jako odpověď. Tajemný vrah Sophie pomáhá ven, ale Sophie má svůj vlastní program. Tak dělá Jackie nejnovější soupeř, starobylé hetaera Fryné, který chce využít svatozáře dát nový svět succubi všude - ten, který nezahrnuje své pány.
Každý nesmrtelný chce tyto svatozáře, ale Jackie není si jistý, že to stojí za její život, nebo Zane svoboda.


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.