Velikonoční nářez II.

Druhý Velikonoční článek aneb pokračujeme ve Velikonočním masakru! :o))




Věřím, že v tuhle chvíli se kluci cpou sladkostmi nebo vyspávají, zatímco my holky si ledujeme zadky a odpočíváme s nějakou bezva knihou, která by nám zahojila potlučenou zadnici. :o))

Co takhle se podívat na knihy o mužích, kteří jsou sice tyrani, sadisti a hrubiáni, ale ženy jim i přesto leží u nohou a ještě si to užívají. Ano, tentokráte půjde o články ve stylu BDSM. Ovšem tentokrát bez Padesáti odstínů, protože ty jsou tak známé, že je mohou i děti přednášet zpaměti.


Je ale fakt, že všechny ty úžasné bdsm série jsou na jedno brdo... I když nemohu soudit, nečetla jsem je a nějak se na to ani nechystám. Pokud však máte ještě nějaké další knihy, které by se k článku hodily, písněte mi je do komentáře. Budu moc ráda, třeba mě to zaujme a užiju si díky té knize krásné Velikonoce. :o))

Je smutné, že ve světě knih není nic natolik originálního, aby to nepřipomínalo Padesát odstínů... To už by se mohlo považovat za nový žánr, protože je to všechno jen kopie a pokud vás to baví číst, tak je to dobré. Ale pokud toužíte po unikátu, je to těžké...


   

Aféra Blackstone - Raine Miller

Nakladatelství: Baronet

Tato série by měla mít čtyři díly, i když netuším, na databázi knih je to nějak zvláštně proházené. Hodnocení je od 70% do 79%, takže to bude takový ten střed, který sice nezaujme, ale neuškodí... 

Nahá
Všechno nebo nic
Oči dokořán
Vzácná a drahocenná 


 

Barvy lásky - Kathryn Taylor

Nakladatelství: Moba

Od 80% se drží hodnocení těchto knih, které se mi zalíbily i názvem. Anotace jsou, jak jinak, než o mužích s pevnými zásadami a ženami, které jim rády podléhají... 

Nespoutaná
Obnažená 
Ztracená
Svedená



Crossfire - Sylvia Day

Nakladatelství: Fortuna Libri

Kolem 80% až na poslední díl, který je 75%. Tak ty názvy mi trochu připomínají sérii Barvy lásky a začínám si myslet, že jsem tu originalitu trochu předcenila. :o))

Obnažená
Spotaná 
Nezkrotná
Nenasytná



Hrana - Eve Berlin

Nakladatelství: Ikar

No, kolem 70%, ale asi se to moc nepovedlo. Trilogie, která v každém díle vypovídá o jiném hrdinovi a hrdince, takže můžete přečíst jen jednu a snad o nic nepřijdete. :o))

Hrana rozkoše
Hrana touhy
Hrana pokušení




Hříšné odstíny vášně - Sylvain Reynard

Nakladatelství: XYZ

Trilogie, která mě zaujala anotacemi a hodnocení se drží kolem 80%. Mohlo by to být originálnější, pokud je to v pojetí Danteho pekla... Ale kdo ví, nečetla jsem a asi se do toho ani nepustím. 

Gabrielovo Inferno
Gabrielův očistec
Gabrielův ráj



Trilogie Hotel - Emma Mars

Nakladatelství: XYZ

Podle všeho francouzské Fifty Shades. Stejné motivy, stejné postavy a mnohem horší hodnocení. Až na poslední díl, ten se asi povedl nejvíc, protože se přestal ochomýtat kolem 50%, ale má hodnocení až na 77%. Musím ale uznat, že dohromady ty obálky dávají zajímavý obraz, vážně kreativně vyřešeno! :o)

Hotel v Paříži: Pokoj č. 1
Hotel v Paříži: Pokoj č. 2
Hotel v Paříži: Pokoj č. 3




Všechno nebo nic - C. C. Gibbs

Nakladatelství: Domino

Svým způsobem mě opravdu zaujaly názvy, protože se to motá kolem něj, ale zas je to už i podle anotace padesát odstínů v bledě modrém. Hodnocení je kolem 65%, takže to vypadá na lepší sepsání odstínů...

Všechny jeho touhy
Všechna jeho přání
Všechny jeho sny

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.