Recenzáky z Mystery Press

Do Světa mezi řádky přišly dva elektronické recenzní výtisky z nakladatelství Mystery Press, které vydává především žánr: detektivky, thrillery a krimi. Takže něco pro mou pravou ruku Sue Wish (Jojo, to máš pravdu. To já ráda. Hlavně pořádné thrillery. :), ale i já, romantická duše, jsem našla knihy, které mě zaujaly. (W: Ehm, myslíš ten erotický thriller? :D)

Pozn. Wish: Jsem na Když padne noc vážně natěšená. Zaujala mě hned jak vyšla, takže se na ni co nejdřív vrhnu. :) Chensie si hraje na romantičku, a proto si vybírá knížky s temnými sexy týpky, kteří vás ohnou přes první lavičku, na kterou narazíte, a následně vás podříznou. :D


Když padne noc 


(Jenny Milchman)



Anotace:
Jedna rodina. Dva muži zbrocení krví. A noc, která všechno změní… Při pohledu do zšeřelých lesů Adirondackých hor by Sandy Tremontovou nenapadlo, že se právě dnes její život navždy změní. Z podzimního nebe obtěžkaného sněhem se vytrácejí poslední sluneční paprsky a stejně neklidná nálada panuje i v rodině Tremontových. V tu samou chvíli se ubývajícím světlem ženou dva zoufalí muži v oblečení potřísněném krví. Téměř dvě desítky let spolu sdíleli vězeňskou celu a za tu dobu se z nich stal smrtelně výkonný tým: Harlan představuje hrubou sílu, Nick mozek a vůli. Jak se blíží k osaměle stojícímu domu, Nick instinktivně ví, že zde najde to, co hledá – než navždy zmizí v divočině na severu. Když rozrazí dveře domu Tremontových, přináší s sebou odkaz dlouholeté hrůzy. Sandy teď musí bojovat za záchranu rodiny, kterou miluje, i když ji děsivé tajemství hrozí stáhnout do temnoty.

Nakladatelství: Mystery Press
Rok vydání: 2016
Vydání originálu: 2015
Žánr: Literatura světová, Thrillery
Orig. Název: As Night Falls
Počet stran: 336


***


Černé lži 


(Alessandra Torre)



Anotace:
Layana Fairmontová vyrostla obklopená luxusem. Životním stylem svých rodičů sice odjakživa pohrdá, bohužel je ale na nejlepší cestě propadnout se do stejného snobského stereotypu. Dokud nepotká Branta, jenž obrátí její svět vzhůru nohama.

Brant Sharp je počítačový génius a miliardář, skrývá však temné tajemství. Tajemství, které by mohlo ohrozit nejen jeho vztah a budoucnost s Layanou, ale i vše, co za svůj život vybudoval. Když Layana procitne z pohádky a odkryje Brantovu masku, přijde o vše, čemu věřila.

A tehdy vstupuje do jejího života Lee. Bezstarostný, mnohdy hrubý a zároveň neskutečně sexy. Lee je Brantovým pravým opakem. Dohromady tvoří dokonalou bytost a Layana rozehrává nebezpečnou hru.

Může doufat v budoucnost s mužem, kterého miluje, a zároveň získat i toho, po němž touží?


Nakladatelství: Mystery Press, Fantom Print
Rok vydání: 2015
Vydání originálu: 2015
Žánr: Literatura světová, Romány pro ženy
Orig. Název: Black Lies
Počet stran: 288



Znáte některou z uvedených knížek? Nebo jste ji/je už četli? :)


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.