Zábavný thriller

Připadá vám, že slovo thriller automaticky vylučuje slovo zábavný? A pokud ne, jedná se jedině o parodii? Možná ano. A možná jenom moc škatulkujeme. :) Před pár dny mi totiž jeden takový dorazil z nakladatelství Mystery Press na zrecenzování. Já ho mám jako e-knihu, ale vy si ho samozřejmě můžete koupit v klasické vazbě.

Kniha Podfuk má být psána ve stylu TV seriálů jako je Sběratelé kostí, Castle na zabití či Na doživotí. Má ji na svědomí úspěšná zámořská autorka Janet Evanovich a televizní scénárista Lee Goldberg, který napsal scénáře mimo jiné k seriálům jako je Můj přítel Monk nebo Diagnóza vražda


Anotace:
ON JE LUPIČ-GENTLEMAN. ONA AGENTKA FBI. EXTRÉMNĚ VÝBUŠNÁ KOMBINACE!

Těžko si představit nesourodější dvojici, než je Nick Fox a Kate O’Hareová. On je prvotřídní podvodník a zloděj, ona zvláštní agentka FBI, která mu posledních pět let šla po krku. Jenže právě když se Kate podaří Nicka konečně zatknout, vytasí se Nick se svým nejlepším švindlem vůbec – přesvědčí FBI, aby ho tajně zaměstnala, a navíc mu za parťáka přidělila Kate. Ve spletitém podfuku si budou muset společně poradit s fingovanými únosy, falešnými identitami a zběsilými honičkami s policií i indonéskými piráty. Pokud se dřív nezabijí navzájem.


Už jste o téhle novince slyšeli? Osobně se na ni těším. Baví mě dvojice, které se nemůžou vystát a přitom je to k sobě nezadržitelně táhne. Po všech těch drsných thrillerech, které jsem v poslední době četla, by tohle mohlo být příjemné zpestření. Výsledek se dozvíte v recenzi. :)


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.