Velká knižní výhra s Baronetem!

Mé nejoblíbenější nakladatelství Baronet mi udělalo obrovitánskou radost! 



  


Nejenže letos vydá další díl (již čtrnáctý) z mé Top série Bratrstvo černé dýky a k tomu první díl Odkazu černé dýky, ale ke všemu uspořádalo konkurz na recenzní výtisky Stínové královny.

Jistě jste o ní slyšeli. Je to fantasy pohádková tvorba, kterou sepsala autorka C. J. Redwine. Jde o první díl série Havraní říše. Nalákala mě anotace a také touha alespoň se maličko dotknout nakladatelství, které pro mě tolik znamená. A Světe mezi řádky div se, redakce mě z velikého počtu zájemců vybrala a dala mi pocit, že umím lítat. Bylo mi neskutečně. :o)) A hlavně jsem tomu nemohla věřit! 

A za třetí... teď pořádali úžasné soutěže, kterých jsem se samozřejmě účastnila. Proběhly bez úspěchu. Tedy až na třetí soutěž, kde můj milý Baronet rozdával tři knih podle vlastního výběru pro první výherní místo. Pro Vás i pro mě je k nepochopení, že se mi opět podařilo redakci zaujmout (šlo totiž o dovyprávění konce pohádky Šípková Růženka) a vyhrát tři knihy dle mého výběru! Ano, to už bylo na infarkt. :o))) 

Jistě chápete, že jsem tomu absolutně nemohla uvěřit - že zas z ohromného množství soutěžících jsem dokázala zaujmout já. Ještě teď, když vedle mě odpočívá Stínová královna, se na ni vždy rychle mrknu, jestli tam opravdu je. Jestli se mi to všechno jen nezdálo a pro jistotu jdu přepočítat i všech třináct dílů Bratrstva, jestli ten dvanáctý a třináctý tam opravdu je. :o))

Zkrátka jsem v sedmém nebi a moje kolegyně Wish se mnou mou radost sdílí, i když už mě za to áchání asi musí mít plné zuby.



Tímto bych chtěla poděkovat nakladatelství Baronet, že mi dovolilo téměř zkolabovat tím nejsladším způsobem. Poslalo mi čtyři nádherné knižní světy a dali mi pocit, že jsem na chvíli propojená malou spoluprací s lidmi, kteří vydali neskutečně moc knih, jež mi rozsvítily fantazii a odvedly mě z reality tak, jak žádné jiné. Děkuji. 

A jak už bylo řečeno, vybrala jsem si tedy tři knihy, které Vám nyní představím. :o)

Král - J. R. Ward 

Nakladatelství Baronet
Ze série: Bratrstvo černé dýky (12)


Anotace: 
Wrath, syn Wrathův, po staletí odmítal převzít po svém otci trůn krále upírů, ale nakonec se ho ujal - s pomocí své milované ženy Beth. I když ho koruna tíží neméně než královské povinnosti, vykonává svou funkci poctivě a zvládá i svou slepotu. Jenomže válka s Vyhlazovací společností neustává, upíří aristokracie spolu s Bandou bídáků plánuje převrat a Wrathovi nezbývá, než všechno riskovat a nebezpečím čelit. K tomu ještě čelí osobním problémům - Beth chce dítě, ale Wrath reaguje úplně jinak, než by si přála. Zvítězí spravedlnost a pravá láska? Další část románové ságy Bratrstvo černé dýky si nezadá s předchozími díly - čeká vás napětí, láska, vášeň i skvěle vykonstruovaný příběh.

Prokletý milenec - J. R. Ward

Nakladatelství: Baronet
Ze série: Bratrstvo černé dýky (13)


Anotace: 
Trez, upír z národa Temných, je už mnoho let na útěku. Vzbouřil se proti osudu, který mu v rodném Teritoriu předpověděly hvězdy, a uprchl odtud. Jediný, na koho se může spolehnout, je jeho bratr iAm, jenž mu věrně stojí po boku – oba však vědí, že pronásledovatelům, vyslaným královnou Temných, nevydrží unikat věčně. Trez by snad nakonec i přijal povinnost, předurčenou hvězdami – jenže je tu láska k Seleně, jíž se nemůže a nechce ubránit. A Selenina nemoc ho v jeho zarputilém odhodlání jen povzbuzuje. iAm je připraven přinést bratrovi nejvyšší oběť, ale i jemu vstoupí do cesty láska. K dovršení všeho hrozí upírům válka s novým nepřítelem. Série Bratrstvo černé dýky neztrácí dech!

(Na fotografii ještě několik mých miláčků z Baronetu chybí. Mimoto celá knihovnička, nacpaná knihami, se mi fotit nechtěla, protože jsou knihy na sobě tak natisklé, chudinky, že by ani nevynikly.)

Tyto knihy mám již přečtené - kamarádka je již zakoupila, tak mi dala možnost nakouknout. No, ona prakticky neměla na výběr, já byla nepříčetná. :o)) Ony by u mě skončily i v případě, že bych u nakladatelství Baronet soutěž nevyhrála, protože jsem ji letos chtěla zakoupit s Odkazem Bratrstva a 14. dílem této série spolu s 13. dílem, který mám již také přečtený. Už kvůli poštovnému, takže by mi knihovničku vyplnily tyto knihy o pár měsíců později, ale stejně by se nevyhly mému domu. Mají to zkrátka v osudu. :o))



A třetí knihou, kterou jsem ještě nečetla a dokud jsem nebrouzdala po stránkách Baronetu, o ní ani nevěděla se jmenuje Trable. Zaujala mě anotací. Hodnocení je celkem vysoké, takže věřím, že to bude prostě romantická tvorba přímo pro mě. Určitě na ni recenzi udělám, jen co se na ni vrhnu. Což bude v nejbližší době, protože takové poklady nemůžete jen tak nechat ležet v knihovně, ty se musí prožívat! :o))

Trable - Samantha Towle

Nakladatelství: Baronet


Anotace: 
Mia Monroeová nikdy neměla lehký život. Když se konečně osamostatnila, myslela si, že všechno bude jednodušší. Ale nebylo… Teď prchá před člověkem, kterého nechce už nikdy vidět. Utíká před minulostí, o níž se nesmí nikdo dozvědět. Zoufale se snaží najít lásku, o které dosud jen snila. 
Jordan Matthews naopak bere všechno na lehkou váhu. Má rád ženy, jednoduchý, uvolněný a bezproblémový život. Jenže pak potká Miu… zlomenou, zdeptanou a s takovou přítěží, jež je na jednoho člověka příliš. Čím více tuto dívku poznává, zjišťuje, že poprvé chce někomu pomoct. Že touží dozvědět se o ní víc.
Když Mia poprvé uvidí Jordana, říká si, že je to přesně typ člověka, s nímž nechce mít nic společného: potetovaný drsňák, který vydělává peníze pokerem a po barech sbírá jednu ženskou za druhou. Jak je tedy možné, že se do něj zamilovala? Jenže pak ji minulost, před níž utekla, začíná rychle dostihovat: Neboť jestliže před něčím utíkáte, musíte se jednou zastavit…
…a když se zastavíte, udeří na vás minulost plnou silou.




Tak co říkáte na můj výber knih? :o) 
Já jsem víc než spokojená a vážně naplněná endorfiny k prasknutí. Obvykle se mi v soutěžích nedaří, ale zdá se, že když jde opravdu o něco pro mě důležitého, tak se to povede. :o)

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.