Závěrečné soutěže projektu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (14.)

Projekt Sirotčinec slečny Peregrinové, který jsme vytvořily pro nakladatelství Jota, už nám od 8. září dělá společnost a je tedy na čase se pomalu začít loučit. Z toho důvodu jsme si pro vás připravily dvě závěrečné soutěže! V každé budete mít možnost vyhrát knihu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti s filmovou obálkou a tématickými dary! 


  


První soutěž

... se odehrává na Instagramu Světa mezi řádky. Co musíte udělat, abyste se mohli účastnit?
Pouze napsat komentář JOTA k této fotografii a poté čekat, zda Vás vylosujeme!

Druhá soutěž

... je také jednoduchá. Chcete se zapojit? Sdílejte tento článek na Google plus a napište k němu při sdílení slovo JOTA. V případě, že nemůžete nebo Google plus nepoužíváte, můžete sdílet i jinde, ale v tom případě nám vložte funkční odkaz do komentáře pod tento článek.


! Můžete se zúčastnit obou soutěží !



Obě soutěže ukončíme v pátek 7. 10. ve 23:59 a na vyhodnocení se můžete těšit v sobotu, kdy celý projekt končí. Tyto krásné dary do projektu věnovalo nakladatelství Jota, které nám také vydalo úžasné dobrodružství Jacoba a podivných dětí. 



Netušíte, co vlastně od knihy Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti očekávat? 
Mrkněte na recenzi. 

Tuto knihu jsem měla na seznamu již nějakou dobu. Pořád jsem se od ní odrazovala hlavně z toho důvodu, že patří do žánru hororů a já jsem bázlivá. Ale nakonec... Sebrala jsem veškerou svou odvahu a začetla se do naprosto famózního příběhu plného fantazie, který si mě získal. Očekávala jsem totiž něco úplně jiného, ale to, co jsem díky knize prožila, bylo neuvěřitelné... Pokračovat ve čtení.



Přečtěte se úryvek 
a sami se přesvědčte o čtivosti románu. 

To poslední odpoledne Předtím jsem stavěl model Empire State Building v měřítku 1:10 000 z krabic plen pro dospělé. Byla to krásná věc, opravdu, dole byla široká pět stop a tyčila se nad uličkou s kosmetickými potřebami, za základnu jí sloužily krabice plen pro těžkou inkontinenci, vyhlídkovou terasu tvořily vložky pro lehký únik moči a ikonickou věžičku pečlivě naskládané zkušební vzorky. Bylo to téměř dokonalé, až na jeden důležitý detail. Pokračovat ve čtení.



Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti byl nedávno zfilmován
a 29. 9 měl premiéru v českých kinech!

Asi byste si těžko dokázali představit vhodnějšího režiséra pro natočení právě Sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti, než je Tim Burton. Jakmile se někde objeví strašidla, zvláštní lidé či netypická zvířata, Tim u toho nesmí chybět. :) Ostatně není tajemství, že Burton tyto tvory a bytosti nevnímá jako hrozbu, ale naopak jako někoho naprosto nepochopeného, jehož nitro je ve skutečnosti mnohem čistší než duše rádoby charakterních lidí okolo. A právě z tohoto jeho názoru vznikl náš hashtag, který v rámci projektu můžete vídat: #NejsmePodivníJenNepochopení Pokračovat ve čtení.



Oficiální odkazy:


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.