Paranormal romance s románem New adult

Recenzní výtisky z nakladatelství Baronet pro mě byly dlouho očekávané, jelikož jsem obě knihy měla vyhlídnuté. Jedna patří do mé top série a druhou napsala skvělá autorka, od které je pro mě ohromnou radostí číst romány. :o) Vím natuty, že tyto knihy by byly v mé knihovničce, ať už bych je recenzovala nebo ne, ale o to větší mám radost a jsem poctěná, že mohu sepsat recenze a spolupracovat s nakladatelstvím, které prostě vydává romány přímo pro mou romantickou duši. :o)



Jsou to horké novinky. Ty nejžhavější, jelikož obě knihy vyšly 23. 11 a ještě nevychladly. Doslova mě pálí do dlaní a volají mě k sobě a jelikož, jak říkám, jde opravdu o knižní světy, které jsou mi víc než blízké, vrhám se do nich po hlavě. Beru si na pár dní dovolenou - manžel i můj milovaný chlapeček to musí chvilku vydržet bez maminky :o)) - a odcházím do baronetek, kde vím, že si to víc než užiju. 

Jaképak knihy na míru mi to vlastně od nakladatelství Baronet dorazily? Vím, že ti, kteří jsou na tom jako já (fanatičtí fanoušci), budou víc než nadšení a budou omldévat radostí, jakmile svůj výtisk budou držet v dlaních a začtou se. :o))


Ano! Je to tu! Dorazil mi dlouho očekávaný, opěvovaný, zbožňovaný 14. díl z té nejúžasnější série Bratrstvo černé dýky s názvem Bestie! Co nás čeká tentokrát? Výlet mezi neuvěřitelně originální upíří bojovníky, žijící v Caldwellu, nám odhalí, jak je to vlastně s Rhagem - nejvášnivějším a nejkrásnějším bojovníkem, kterému přezdívají Hollywood. Rhage tak trochu trpí obžerstvím všeho druhu a neudrží pusu zavřenou, což víme už z předchozích dílů a většina čtenářek ho zbožňuje a dala by za něj ruku do ohně. No, obávám se, že J. R. Ward nám dá pěkně na frak a od knihy se neodtrhneme - nebo já určitě. 

Bestie - J. R. Ward




Anotace: 
Rhage a Mary se vracejí v novém románu o Bratrstvu černé dýky, sérii „tak populární, až by se dnes asi nenašel čtenář, který o ní ještě neslyšel“ (USA Today). V Bratrstvu černé dýky už nic není, jak bývalo. Poté, co se podařilo vyhnout válce s Temnými, se spojenecké vazby posunuly a vznikly hranice. Více informací...

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2016
Vydání originálu: 2016
Žánr: Paranormal romance, Romány pro ženy, Sci-fi a fantasy, Literatura světová
Orig. Název: The Beast
Ze série: Bratrstvo černé dýky (14)
Počet stran: 554
Vazba: pevná s přebalem






Seznam mrtvých je román s nápaditou anotací, názvem i obálkou od mé oblíbené autorky Jennifer L. Armentrout, kterou můžete znát také pod pseudonymem J. Lynn. Napsala už opravdu spousty románu žánru New adult, které nelze nezbožňovat. Naposledy jsem od ní četla novinku Navždy a věčně, která opravdu stála za to. Nemohu se dočkat, až si od ní přečtu i tento titul, který prostě mě dostal obálkou a hlavně anotací. Ale první rána pěstí přišla díky názvu, který bych od autorky nečekala. Ale o to víc mě kniha zaujala. Není divu, že se na ni tak moc těším! :o)

Seznam mrtvých - Jennifer L. Armentrout




Anotace: 
Ella se před pár měsíci rozešla se svým přítelem Gavinem. Na začátku nového školního roku se s kamarádkou Linds rozhodnou, že si poslední rok na střední škole užijí naplno. Ovšem cestou z večírku je Ella přepadena neznámým útočníkem a všechno se změní. Více informací...

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2016
Vydání originálu: 2015
Žánr: Literatura světová, New adult
Orig. Název: The Dead List
Počet stran: 344
Vazba: pevná s přebalem





Jsem z těchto románů v sedmém nebi, protože vím, že pozvednou mého romantického ducha a nechají mě zamilovat se. Občas prostě potřebuju ztratit se v knižních světech, které jsou plné lásky a vášně, ale také neobvyklosti a promyšlenosti. Takové oddechovky pro náročnější čtenářky prostě zbožňuji! :o) 






Také se na tyto knihy chystáte?
Dobře jsem si vybrala? :o) 


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.