Sci-fi a fantasy, thriller a drsný román dle skutečnosti a další...

Po zrecenzování horké novinky Elementum (Jiří Dittrich) nás nakladatelství, u kterého kniha vyšla, oslovilo a nabídlo nám spolupráci a soutěž o tuto knihu! 


Spolupráci s nakladatelstvím Epocha jsme přijaly velmi rády, protože vydává především díla českých autorů a my se v rámci našeho projektu Podpora (začínajcících) českých autorů snažíme čtenářům předvést krásy české literární scény. :o) 
Samozřejmě fanoušci Anity Blake nakladatelství znají a zbožňují, protože vydává knihy zahraniční autorky L. K. Hamilton.  ,o)) 


Ale teď už bych ráda mluvila o té náloži úžasných českých knih, která nám do Světa mezi řádky od nakladatelství Epocha dorazila! Šest skvělých knih, na které se s Wish nesmírně těšíme, je pro dnešek naší knižní inspirací, kterou jsme si pro vás připravily! :o)


A co nám vlastně přišlo? 


CHENSIE

Kybersex - Přemysl Krejčík


Sci-fi a fantasy povídky s provokativním názvem a krutopřísnou anotací mi rozhodně neunikly! Tato knížečka má dvěstě stran, které věřím, že budou nabušené tím nejneobvyklejším kontroverzním čtením. Věřím, že si na ní víc než smlsnu! :o)


Anotace: 
Představte si svět, ve kterém se člověk po dosažení dospělosti změní ve zvíře. Nebo jiný, kde každý vlastní dvě těla. A další, kde si můžete na černém trhu koupit vzpomínky po někom, kdo se jich zbavil. Co byste dělali, kdybyste na ulici viděli svoji vlastní mrtvolu? Více informací...



Vlci - František Kotleta


Předvoj série Bratrstvo krve od Františka Kotlety mě oslovil ihned. Dost jsem toho o tomto autorovi slyšela a sama jsem přemýšlela o tom, jestli by mi právě Bratrstvo krve sedlo či nikoliv. Jsem ráda, že díky této novele to budu moci zjistit a přinést vám své zážitky ze světa pana Kotlety v recenzi. Obálka se mi moc líbí a název prostě... Já mám pro vlky slabost. Podle všeho to bude dosti krvelačné, což by se mi tedy mohlo víc než líbit. Občas je potřeba zabruslit do knih, ze kterých stříká krev všem směry. Však to znáte. ,o))


Anotace: 
Novela, jejíž děj předchází kultovní trilogii Bratrstvo krve. Nechal si říkat Gerhard. Dřív ho však nazývali jinak - Radegast. Slavný válečník. Obávaný protivník. Postrach Avarů, Keltů i Římanů. Na vrcholu své slávy zmizel, aby se stal členem Bratrstva krve. Více informací...





Hra o nežádoucí - Zdeněk Řehák


Tak tady mě dostala anotace. Byl to přímý zásah a nedalo se odolat. Uznejte samy, že tohle je víc než lákavé! Navíc tam je milostný příběh a ty já v thrilleru opravdu můžu. Upřímně nevím, co od ní očekávat, ale je to můj horký favorit na nové nezapomenutelné dobrodružství! :o)


Anotace: 
Nikdo už neví, jak a proč Hra vznikla. Vlastně ani to, že vůbec existuje. Lidé ve Městě žijí svým obvyklým životem. Pracují, baví se, milují, rodí se a umírají. Jejich život však podléhá striktnímu řádu, jenž brání tomu, aby se kdokoliv stal NEŽÁDOUCÍM. Každodenní rutinu ale naruší série brutálních vražd spjatých s temným tajemstvím. Mimořádný milostný příběh dvou mladých lidí, umocněný touhou vymanit se z krutého systému, povede ve svém důsledku k pochopení vzniku Hry a následnému odhalení vraha. Více informací...





WISH

Nelítostně - Radek Hromuško


Čas od času ráda proložím beletristickou smršť nějakou tou literaturou faktu.Vraždy a s nimi spojená temná zákoutí lidské duše mě vždycky děsily a zároveň fascinovaly. Proto je jasné, proč jsem sáhla právě po Nelítostně. Podívat se můžete i na reportáž, kterou pro ČT 1 dělal v roce 2005 autor této knížky. Z výpovědi vraha (ex přítele oběti) vás bude mrazit.


Anotace:
Trojice spolužáků z Bíliny loni zavraždila kamarádku Kamilu. Co je vedlo k brutálnímu činu, dodnes nikdo nevysvětlil. Na základě deníku oběti i zápisků jednoho z pachatelů a podle policejního protokolu jsme se pokusili odhalit pozadí činu a ukázat, jak smrt Kamily vnímal sám vrah. Více informací...



Základy BDSM pro začátečníky - Michelle Fegatofi


Hm, touhle knížku si asi reputaci nevylepším. :D Tím spíš, když použiju otřepanou větu typu: Téma BDSM mě vždycky zajímalo a ráda bych v této oblasti měla přehled nepokřivený knižním a filmovým průmyslem. :D Publikace je doplněná fotkami a každou kapitolu zahajuje ilustrace, která se k probírané části vztahuje. Ta vypadá často až trochu humorně, jako vystřižená z lehce zvrhlých SIMS. :)


Anotace:
Příručka pro dominanty a submisivy začínající objevovat tento životní styl
Byli jste vtaženi do světa BDSM, ale hledáte knihu, která by vám poskytla přehled, o čem vlastně Dominance a submisivita jsou? Tato výjimečná příručka, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou, vám poskytne popis všech rolí, odlišného vztahu v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více. Více informací...






Jizvy na zip/Bylo debilo - Jan Krůta


To se nám to hezky uzavírá. :D Vybírala jsem hlavně kvůli Jizvám. Prostě novela o dvou ztracených duších, které se potkají. A taky ta obálka... hm, ten zip není totiž jen na ní, ale rozděluje i každou ze stran. Koukněte na fotky, to jste ještě neviděli. :)


Anotace:
Novela o noci, kdy se protnuly jizvy na těle a na duši… 
Známý novinář v mezní životní situaci a neznámá dívka. Ona po automobilové havárii, on s jizvou, která se rozevírá kdykoliv přemýšlí o své minulosti. Příběh o silném citu, který exploduje za podivných okolností.
Kniha je abstraktním zipem na každé stránce netradičně rozdělena na dvě části: Bylo-debilo a Jizvy na zip. Vlastně tuto knížku můžete číst z obou stran – od konce i od začátku...
V oddílu Bylo-debilo autor využil dopisů (sbírkou neuvěřitelných, leč autentických příběhů o tom, v čem jsme žili), které pisatelé posílali do ankety u příležitosti premiéry prvního celovečerního filmu v soukromé produkci Tankový prapor. Více informací...





To je od nás vše. Dneska to ale byla nálož. Snad jsme vás zase trochu inspirovaly. :)




Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.