Vyhraj originální dobrodružství s živly!

Tento týden nás oslovilo nakladatelství Epocha a navrhlo nám spolupráci. Samozřejmě jsme s nadšením přijaly a máme neskutečnou radost, že za jejich pomoci vám budeme moci v rámci našeho projektu Podpora (začínajících) českých autorů představit další autory a potěšit vás knižní inspirací! :o)

Ale to není všechno! Mimo spolupráce nám také navrhli uspořádat pro vás soutěž o horkou novinku, kterou nakladatelství Epocha v listopadu vydalo! 




Autor knihy s námi začal v rámci našeho projektu Podporujeme české autory spolupracovat, a tak jsem měla možnost jeho knihu zrecenzovat. A jsem nadšená, že si o ten krásný a živelný fantasy svět můžete právě teď zasoutěžit!


Za výhru poděkujte nakladatelství Epocha,  které ji do soutěže věnovalo. My jsme jen zprostředkovatelé a jsme za tuto možnost velmi rády, protože nás těší pomáhat těm, kteří podporují českou literární scénu.


ELEMENTUM


českého autora Jiřího Dittricha


který velmi originálně ztvárnil svět, jenž ovládají živly. 




Hlavní hrdina mi byl velmi sympatický a bylo víc než příjemné prožívat s ním jeho velkolepé poslání, o kterém neměl ani tušení! A teď v poslední ročníku střední školy na něj najednou spadnou povinnosti a on se musí naučit, jak ubránit nejen sám sebe, ale také svou říši! Anotace.

Toužíte po tomto dobrodružství s vábivou obálkou? Není nic snazšího, než vyplnit 


tento dotazník *


a zkusit své štěstí! 


Všem vám držíme pěsti, i když vyhrát může jen jeden. :o)


Podmínky: 
Soutěž trvá od 25. 11. 2016 do 5. 12. 2016 (23:59)
Soutěž pouze pro ČR
Máme výhradní právo měnit podmínky soutěže. 



Chcete další knižní inspiraci? Navrhuji zabruslit na projekt nakladatelství Epocha - Listopad s autory české fantastiky, kterého jsem se nadšeně účastnila, jelikož mám tento žánr velmi ráda a projekt mě nadchl. 



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.