Knižní Vánoce 2016

Sice pozdě, ale přece jen přicházím s článkem o knihách, které jsem dostala pod stromeček - některé od nakladatelství, jiné od blogerek ve výhře, další od Wish a pár jsem si jich objednala sama jako dárek od manžela, který naštěstí mé dárky nechává na mně. :o))

Skóre je dvacet knih. Z nichž jsou světy, které mě čekají fantasy, sci-fi, reálné, romantické i homosexuální a erotické. ,o)

Wish děkuji za čtyři úžasné knihy, které udělaly radost mně i mému sluníčku. :o) 



Chci tímto článkem tedy poděkovat všem, kteří mi těmi krásnými knihami udělali opravdu radost. Děkuji a vážím si toho, že se štěstí nebo váš výběr obrátil právě na mě. :o) 



Jak už jsem tu kdysi hlásala v článku Velké poděkování nakladatelství Brokilon, tak nakladatelství Brokilon mi k Vánocům nadělilo sérii Upíři z Morganville, kterou jsem si chtěla po zrecenzování zakoupit. Udělalo mi to neskutečnou radost a bylo opravdu neočekávané, že mi ji zaslali jako poděkování. Moc si toho vážím a mám z ní nesmírnou radost, protože pokud jste četli mé recenze, víte, že UPÍŘI Z MORGANVILLE jsou první young adult sérii, které nemám, co bych vytkla a naprosto si mě získala. :o) 



Ačkoliv to nebyl vánoční dárek, ale také poděkování za zrecenzování knihy, sama jsem si dala dílo pod stromeček, protože autor mi tímto dárečkem rozhodně udělal velkou radost. Ladislav Klimeš mi jako poděkování zaslal tištěnou verzi post apokalyptického románu PŘÍLIŠ DIVOKÁ ZEM, který se mi moc líbil. Jsem vážně moc ráda, že mám knihu doma a mohu se s ní pomazlit, jelikož příběh Študákův a Ládisův byl bezva dobrodružstvím. :o) Zrecenzováno v rámci projektu Podporujeme české autory. O tuto knihu jste také měli možnost si zasoutěžit, snad se vám poštěstilo. ,o)




I já jsem se vrhla na soutěže a podařilo se mi v několika vyhrát! Účastnila jsem se Fb soutěže s nakladatelstvím Moba a za komentář, který se jim zalíbil, se rozhodli mi věnovat román HVĚZDA - ALEX FLINN. Což je druhý díl série Dýchání pod vodou... 




A první díl DÝCHÁNÍ POD VODOU se mi podařilo vyhrát na blogu Fandom Before Blood. Což je absolutně super a díky tomu mám teď oba díly, které jsem si tolik přála. Vánoce se mi tedy vydařily s těmi soutěžemi naprosto perfektně. :o) Román prozatím nedorazil, takže jej nemohu nafotit, ale abyste mi věřili, tak se chlubím fotografií z vyhlášení výsledků vánoční soutěže, která byla kreativní a dala mi trochu zabrat, proto mě bavila. ,o)



A to není všechno. Účastnila jsem se také soutěže na blogu U modré kočky a podařilo se mi vyhrát jedinečný průvodce světem BDSM, perverze a intenzivních sexuálních prožitků - V POUTECH ROZKOŠE! To koukáte, viďte? Jakmile jsem soutěž viděla, bylo mi jasné, že kniha by se mi mohla náramně líbit, a taky, že ano! :o) 



Nesmím zapomenout ani na soutěž, která sice proběhla už před několika měsíci, ale výhra mi dorazila až nyní. Chápu to, každý toho máme občas víc než dost, takže jsem moc ráda, že mi kniha dorazila akorát pod stromeček a udělala mi radost. Rachel Roo mě vybrala ve své soutěži na Fb a já si z nabízených knih vybrala první díl UPÍROVA FOTOGRAFIE ze série Olivera Nocturna, kterou napsal Kevin Emerson. 



Velké a krásné překvapení mi pod stromeček připravila i moje sokyně ze Světa mezi řádky. Znáte ji... Je to ta, která mě brzdí a dává mi hranice, aby ze Světa mezi řádky nebyl najednou vesmír nebo kráter, protože já zkrátka nemám strop. Stojí za mnou, strká mě tím správným směrem, usměrňuje, podporuje a hlavně nedává najevo, když jí až moc lezu na nervy a vždycky mě dokáže potěšit a pro druhé se rozdat. :o) Ano, je to Sue Wish. Děkuju, Sůvičko, udělalas mi ohromnou radost. :o) 
Jak se mi objevily pod stromečkem ty kouzelné knihy? Domluvily jsme se, že si věnujeme do jisté finanční hranice román, který nám udělá radost. A Wish to nedodržela - jelikož ji znám, nedodržela jsem to také a doufám, že bude mít radost. ,o)) Ze seznamu mi nevybrala jednu, ale hned dvě díla, po jednom z nich jsem opravdu neskutečně toužila a to druhé jsem potřebovala k tomu prvnímu, abych měla pocit, že mi nic neuniklo. :o) NEDEJ SE je fantasy homosexuální román a já jakožto fanynka této tvorby jsem věděla, že se bez této knihy neobejdu. FANGIRL je doplněk - po dočtení vím, jak nepropracovaný doplněk, což nemohla tušit ani Wish, ani já. Ale i tak jsem za knihu moc ráda, Nedej se bude působit jinak a už vím, co očekávat a těším se úplně stejně! :o) 



STŘÍPKY DUŠÍ mi Wish darovala také. Ale o této knize jsem tušila, jelikož si ji přečetla a ptala se, zda bych ji chtěla. Já ji mám na svém wishlistu, takže jsem byla moc ráda, že mi ji Wish poslala a mohu si ji přečíst. Podle ní by se mi to mohlo líbit, takže jsem moc zvědavá! :o)




A jelikož Wish ví, že mám dvouletého chlapečka Mikea, se kterým už také měla tu čest, tak na něj nezapomněla a zaslala dárek i jemu. Jelikož ví, jak moc rád si nechává předčítat a prohlíží si obrázky, zakoupila mu knihu o dinosaurech, protože ty náš Mikey zbožňuje natolik, že je má jako lustry i lampičky v pokojíčku a plánujeme mu namalovat obří dinosaury i na zdi. :o) Wishin dárek ho moc potěšil a už jsme ho četli několikrát. <3




A něco jsem si také pod stromeček objednala sama. Jde o sci-fi trilogii PÁTÁ VLNA - R. Yancey z nakladatelství Baronet. Jelikož se o této sérii opravdu hodně mluvilo, nedokázala jsem odolat a musela jsem ji mít. První dva díly jsem doslova vdechla. První byl opravdu úžasný, druhý už nebyl tak dobrý a na třetí se chystám. Recenze určitě na první dva díly budu publikovat brzy, mám je sepsané a trojku... no, to bude velké finále. :o)




Několik let jsem čekala, než začínající česká autorka vydá samonákladem znovu své dílo. Uniklo mi a když jsem si jej chtěla objednat, tak už nebylo. Kat Niemiec však slíbila, že mi dá vědět a také to dodržela. Díky tomu mám teď její homosexuální military román VE JMÉNU ŘÍŠE doma a nestačím valit oči, jak je obrovský. Nejenže je obsahuje příběh, který jsem již četla na blogu autorky, ale také potěší krásnými ilustracemi, které se k dílu víc než hodí. :o) K tomu jsem dostala i dvě záložky! :o))





Poslední dárek jsem si zakoupila v Levných knihách. Jde o knihu, kterou tam měli v akci a Wish mi o ní povídala. Nabudila mě tím a já jen čekala, kdy se objeví i u nás v LK. A stalo se tak právě na Vánoce, takže tento vánoční dárek mi také nemohl uniknout. :o) INTIMNÍ ŽIVOT  - Ch. T. Cohen Green, L. Garan.




Ještě jednou díky moc všem, kteří mi udělali radost krásnými knihami. Těšte se na recenze a hlavně se mi pochlubte, co jste pod stromečkem našli vy? :o) 



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.