Soutěž s nakladatelstvím Epocha: Horká novinka Frost - Oskar Fuchs!

Oslovilo nás nakladatelství Epocha, se kterým spolupracujeme a navrhlo nám v rámci projektu Podporujeme české autory soutěž o akční fantasy! Horká novinka FROST - Oskar Fuchs vychází právě dnes a už se na ni všichni třesou včetně mě, protože ji budu recenzovat. Již brzy vám přinesu ty nejčerstvější informace! A to není všechno! Těšte se také na rozhovor s autorem - na ten my se těšíme opravdu hodně! :o) 


Anotace: 
Válečný mág Zikmund Frost se místo prohánění sukní musí zase jednou věnovat práci pro Organizaci. Což mimo jiné obnáší eliminaci čarodějů a dalších potvor. Někdo na něj ale přichystal podraz. Zdánlivě běžná akce v brněnském pavilonu Anthropos se proto zvrhne v krvavou lázeň. Aby toho nebylo málo, na scénu přichází opravdu mocný hráč z dávné minulosti. V Býčí skále u Adamova tak po staletích opět zní nejen bušení kladiv, ale i zoufalý křik rituálních lidských obětí. Jisté je, že než Frost zjistí, kdo za tím vším stojí, bude muset vystřílet ještě hodně zásobníků. A taky přivolat posily. Naštěstí ví, kde je hledat. Na historickém pomezí Čech a Moravy stával v bažinách hrad Krotenful. A strážil jej někdo, s kým si skutečně není radno zahrávat. Více informací na Epocha.cz


Soutěž o 3 výtisky románu Frost! 




Chcete-li se zúčastnit, stačí sdílet tento Fb příspěvek s hashtagy: 


#Epocha #Frost #OskarFuchs #Světmeziřádky 

#Podporujemečeskéautory #SoutezFrost




Podmínky: 
* Soutěž je pro čtenáře s trvalým pobytem na území ČR.
* Trvá od 25. 4. 2017 do 1. 5. 2017 (23:59 hod.)
* Sdílení s hashtagy je důležité, máme díky tomu přehled a nic nám neunikne. Pozor, abyste je nevynechali. ,o)


Informace o autorovi - Oskar Fuchs:



OSKAR FUCHS je debutant. Ve své první knize FROST, moderní akční fantasy, se setkáme s válečným mágem, který má na starosti eliminaci čarodějů a dalších potvor a ve svém volném čase prohání jednu sukni za druhou.

(*1982 v Lanškourně) Vystudoval střední školu technického zaměření, po získání maturity se věnuje práci v oboru. Odmala ho fascinovala jak historie a pověsti rodného města, tak celého bývalého regionu Hřebečsko/Schönhengstgau. Kromě toho má zálibu v mytologii, kynologii, technologiích, vojenství, pravěku, dějinách obecně a černém humoru. Ke psaní se dostal, jak tvrdí, vlastně náhodou. První pokusy zapadaly svým rámcem do čisté fantasy, popřípadě sci-fi, plynule ale přešly v mix, v němž začal k doplnění akčních prvků využívat reálie a poznatky získané díky svým zálibám. (zdroj)



Zajímavosti: 


Autora Oskara Fuchse spolu s autorkou Terezou Matouškovou můžete potkat na Světě knihy 12. května 2017 (pátek) na Výstavišti PrahaV sobotu 13. května na P615 bude dokonce autogramiáda s těmito dvěma autory! Kdo se dostaví? ,o)

Váháte? Přečtěte si ukázky z knihy na stránkách nakladatelství Epocha! 

Autorkou obálky je Žaneta Kortusová, která vytvořila ilustrace např. na knihy Areston (Josef Pecinovský), Archa zrůd (Pavel Fritz), Kybersex - recenze (Přemysl Krejčík) Epos o panáčkovi (Jaroslav Beznoska), Jáma a dům (Jana Rečková)



Zdroje informací a ilustrací: 


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.