Narozeninová soutěž 3/3


Další týden utekl jako voda, SRPEN se přehoupl do své závěrečné třetiny a společně s ním i naše narozeninová soutěž. Ke konci se ostatně chýlí i bonusové soutěže na našich FB stránkách Svět Mezi Řádky a Podpora českých autorů, takže pokud razíte heslo, že knížek není nikdy dost, určitě využijte poslední šanci a zapojte se. 

Tady na webu si zasoutěžíme o třetí, a jak už bylo naznačeno tak také poslední balíček, jehož obsah pro vás bude tajemstvím až do samotného rozbalení. Stejně jako v předchozích částech i dnes dostanete pár nápověd, ze kterých možná něco úspěšně vydedukujete. Tak pojďme na to! :)


✴ ✴ ✴


Pro ty, kteří se této soutěže zúčastňují poprvé zopakuji, že v balíčku najdete dvě knížky. A protože narozeniny oslavila i Podpora českých autorů, je vždy jedna od české/českého autora/autorky a jedna od zahraniční(ho). Ne všechny jsou úplně „profláklé“, takže pokud rádi zkoušíte i díla, která díky masivní reklamě nevídáte na každém kroku, a zároveň se nezaleknete českého jména na obálce, směle do soutěžení. :)



3. tajemný balíček bude obsahovat:


HUMORISTICKOU PRÓZU 



Možná jste se teď trochu zalekli a nedivím se vám. Humor je dost individuální záležitost. Každý máme jiný a co jednomu přijde zábavné a vtipné, druhý považuje za trapné či ubohé. A platí to i naopak. Z toho důvodu se vám pokusím tyhle dvě knížky trochu přiblížit, abyste mohli zvážit, jestli pro vás budou to pravé ořechové nebo ne.

Zatímco český titul v posledních letech prolétl snad celým naší republikou, ten zahraniční příliš známý není. První zaznamenává snahu o výchovu dítěte, která po neúspěšných pokusech sklouzává k prastarému boji o přežití, kdy jde více o život rodiči než jeho potomkovi. Druhá pak pracuje s dospělými a zvířecími postavami a nabízí dávku klasicky suchého britského humoru. 



Tak co vy na to? Jdete do toho? Jestli ano, stačí nám dolů do komentářů napsat následující:

  1. Pod jakou přezdívkou/jménem nás tady na webu odebíráte jako pravidelní čtenáři.
  2. Je nějaká knížka, která vás opravdu upřímně rozesmála?
  3. Která knížka vám naopak svým stylem humoru absolutně nesedla? (popř. jaký styl humoru pro vás rozhodně není)
  4. Kontakt, abychom vám mohli v případě výhry napsat. (odkaz na vaši stránku nebo váš profil na FB, případně e-mail, pokud vám nebude vadit, že bude veřejně viditelný)


Soutěž končí 31. 8. 2017 ve 23:59 hod.

Losovat budu pomocí Generátoru náhodných čísel.
Jméno výherce zveřejním tady na webu, takže nás sledujte. Pokud se výherce do 3 dnů od vyhlášení neozve, budu losovat znovu. 


HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM! 🍀 :)



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.