Recenze: PRAVIDLA DOHAZOVAČŮ (Rachel Van Dyken)

Neodolatelná oddechovka z úhlu pohledu muže!


Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet
Chci zakoupit tento titul!


U nakladatelství Baronet vyšel první díl lákavé série Dohazovači s. r. o. Známá zahraniční spisovatelka Rachel Van Dyken má na svém kontě již spousty romancí pro ženy, ale v České republice debutuju právě románem Pravidla dohazovačů. Brzy se můžete těšit také na druhý díl s názvem Pravidla touhy. 


Styl psaní v ich-formě z úhlu pohledu ústředního hrdiny Iana je velmi příjemný a hlavně vypovídá o kvalitnějším románu pro ženy a nikoliv bezduché erotické romanci, jež nemá valné hodnoty. To rozhodně potěší i náročnější čtenáře, které zajímají témata muži, ženy a vztahy. Autorka používá příměry statistik, poukazuje na to, čemu by se měly ženy vyhnout, když se snaží získat toho pravého a vkládá do své knihy reálnost dnešních vztahů. 

Ian je mladý muž, který ví kdo je a myslí si, že má i představu o tom, co od žen očekává. Jako bývalá fotbalová hvězda se po úrazu kolene musel stáhnout do ústraní a najít si nový pracovní směr. Tím se stala právě firma Dohazovači s. r. o., která je opravdu zvláštní. Nabízí ženám, že jim pomohou získat sebejistotu a neobávat se získat toho pravého. Také je poučí o mužích a ženách a vztazích. Zkrátka jejich pravidly se musíte řídit, pokud chcete mít doma svého vytouženého. Se sebejistým a sexy Ianem se setkáváme v době, kdy čeká na svou zákaznici. Nešikovnou a nejistou Shell, která hází oči po baristovi v kavárně. Ian jako superman musí přijít a zachránit svět tím, že zachrání její sny a pomůže s láskou. 

Ian je miláček. Sebejistý, zábavný a smířený s tím, co mu život přináší. Občas si připadá jako superman a jeho ego nelze snadno urazit, protože se často cítí jako celistvý muž. Rád střídá ženy jako ponožky a dokáže být nebezpečný díky své roztomilosti a umu svádění. 

Když se mu do cesty připlete Blake, nic nenaznačuje tomu, že by se s touhle dívkou mohl spřátelit. Blake je totiž spíše klučičí typ. Obléká se do oblečení, které je asexuální a tak nějak na ni svůdné pohledy sexy Iana neplatí. 

Tihle dva jsou jako oheň a voda a je příjemné sledovat, jak se v tom Ian začne plácat a ztrácí svou sebejistotu, když do jeho života vstoupí láska. Charaktery jsou uvěřitelné, živé a zábavné. Samozřejmě mají lehkou nadsázku, jak je u romantických knih obvyklé a to dodává ději příhodnou atmosféru a šmrnc. 

Dějová linie je jednoduchá. Ian si užívá života i práce a dokáže při tom všem ještě být sám sebou a zaručeně vás okouzlit. Sekunduje mu v tom jeho nejlepší kamarád a spoluzakladatel firmy Dohaozvači s. r. o. počítačový génius Lex. Je působivé, jak výstižně kniha zobrazuje Lexe a Gabi, s nimiž se můžete těšit na jiskrnou romanci v druhém díle. 

Než se dočkáte závěru, čeká vás hra na kočku a myš, která má, čím vás potěšit a jak si vás získat. V první řadě Ian, ve druhé zábavná Blake a spousty emocí, které vás romancí provází.

Pravidla dohazovačů jsou příjemnou oddechovou romancí pro nenáročné i náročnější čtenářky. Poučí vás, pobaví a svedou. Nejedná se o typické erotické čtení, což je příjemná a pro mnohé neodolatelná změna. 

Co na Pravidla dohazovačů říká Chensie? Moc mě potěšilo, že se kniha odehrává z úhlu pohledu Iana. On je hrdina k pomilování. Neskutečně mě díky němu čtení bavilo a moc mě lákalo číst dál. Blake jsem si tolik neoblíbila, nepřišla mi sympatická, ale za to jsem držela pěsti Gábi a jsem zvědavá, jak ta s Lexem zatočí! Rachel Van Dyken mě příjemně překvapila a získala si mě. Věřím, že se její titul zalíbí i vám. :)


Anotace: 
Pravidlo dohazovačů č. 1: Nikdy se nezamiluj do svojí klientky.

Poté, co mu zranění ukončilo nadějnou kariéru v NFL, se Ian Hunter vrátil zpátky na vysokou. Chce se dostat zpátky do hry, tentokrát na poli lásky a svádění. Coby spolumajitel úspěšné a tajné seznamovací agentury Dohazovači s.r.o. využívá své bohaté zkušenosti se ženami, aby pomohl nešťastně zamilovaným klientkám. Až když si ho najme Blake Olsonová, Ian zjišťuje, že ještě nikdy neměl beznadějnější klientku.

Blake nosí neforemné sportovní oblečení a příšerně staromódní boty. Bude zázrak, jestli se jí podaří získat vysněného kluka. S profesionálním dohazovačem po boku se však rozhodne chopit se své šance. Ian ví, že jeho pravidla a rady jí určitě pomůžou. Když se ale Blake s jeho pomocí promění z obyčejné holky na sexy kočku, hrozí, že Ian poruší své nejdůležitější pravidlo – nikdy si nic nezačínat s klientkou…

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2019
Žánr: Romány pro ženy
Ze série: Dohazovači s. r. o. 
Počet stran: 335
Vazba: pevná s přebalem

2 komentáře:

  1. Nikdy jsem neviděl ani neslyšel o člověku, jako je Dr. Idialu. Doktor Idialu je Bůh v lidské podobě, lidé ho nazývají Bohem na Zemi. Můj manžel na mě vždycky podvádí a pokaždé, když mu řeknu, aby přestal podvádět, bude naštvaný a hrozí, že opustí dům, bude i nadále podvádět měsíce, protože přivede druhou ženu domů, když tam nejsem. Miloval jsem ho tolik a nechtěl jsem ho ztratit, ale k mému velkému překvapení jsem se jednoho dne vrátil ze své práce a zjistil, že vzal jeho věci a šel žít s ostatními ženami. Plakala jsem a dlouho zůstala sama, dokud mi kamarádka v kanceláři neřekla, jak jí doktorka Idialu pomohla přivést jejího manžela po 6 letech rozvodu, a tak jsem okamžitě kontaktovala doktora Idialu prostřednictvím WhatsApp a řekla mu svou situaci a řekl mi : Pomůže mi a můj manžel se vrátí a prosí mě na kolenou do 12 až 16 hodin. Udělal jsem vše, co mi doktor Idialu řekl, a k mé velké radosti se všechno stalo do 13 hodin, přesně jak to dříve řekl doktor Idialu. Můj manžel se ke mně vrátil a padl na kolena, plakal a prosil mě, abych mu odpustil. Potřebuješ pomoc? Kontaktujte doktora Idialu nyní e-mailem: doctoridialuspellcaster@gmail.com nebo prostřednictvím WhatsApp: +2348118448718

    OdpovědětVymazat
  2. Mieheni huijasi ystäväni kanssa, hän muutti toisen naisen kanssa. Mieheni, joka ei nyt pystynyt toimeen ilman minua, ei halua nähdä minua. Olen niin onnellinen, että sain rakkaan aviomieheni takaisin sen jälkeen, kun väärennetty loitsunharjoittaja huijasi minua kahdesti, mutta kiitän Jumalaa siitä, että tohtori Lomi auttoi tuomaan mieheni takaisin viipymättä ilman minkäänlaista huijaustoimintaa. yhteyttä tähän Jumala lähetti oikoluvun sähköpostiinsa; LOMIULTIMATETEMPLE@GMAIL.COM, lupaan, että hän auttaa sinua ratkaisemaan suhteesi ongelman, hänen sanansa ovat SURE.

    OdpovědětVymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.