Recenze: REBELSKÉ SRDCE (Penelope Ward, Vi Keeland)

Romantické drama pokračuje! 



Za recenzní výtisk děkuji nakladatelství Baronet.

Chci zakoupit tento titul.


Penelope Ward a Vi Keeland sepsaly opravdu žhavou dilogii, jejíž první díl vyšel u Baronetu před pár měsíci. I tak bylo čekání na pokračování dlouhé a nesnesitelné, protože závěr prvního dílu s názvem Rebelský dědic (recenze) byl zkrátka dekadentní! 

Varování: Recenze může obsahovat spoilery, týkající se prvního dílu!


Stejně jako v předchozím románu se vypravování odehrává střídavě ze dvou úhlů pohledů hlavních postav v ich-formě. Náhled na příběh vám zprostředkovávají protagonisté: Gia a Rush. Ti se k sobě v prvním díle velmi přiblížili a zamilovali se do sebe, ale v závěru vytanulo překvapení. Neočekávané, lehce zvrhlé a naprosto neuvěřitelné! 

Přirozeně působící zvrat nejspíš dostal všechny čtenářky do kolen. Něco tak silného jsme opravdu nečekaly a tak bylo velmi těžké vydržet bez pokračování. V tomto případě dějová linie začíná přesně tam, kde skončila. Jako by dilogie byla jednou knihou, jen přeseknutá napůl. Jelikož konec byl opravdu tak závratný a román vyšel prakticky začátkem roku, tak jste nejspíš nic z děje nezapomněly. Ale pokud ano - rereading Rebelského dědice určitě neuškodí! Ocitnout se na večírku bylo jako pokračovat v jízdě rozjetého vlaku... Gia se snaží přemýšlet, jestli to tak opravdu je nebo ne. To přece nemůže být pravda! Zrovna on! 

Rushe a Giu čeká dramatické pokračování plné emotivních zvratů, které vás prostě dostanou. Já sama jsem byla mnohokrát příjemně překvapená, co všechno se autorkám podařilo vhodně zmínit, kam mě zavedly a s kým mě seznámily. 

Určitě budete spokojené i co se milostné linie týče. Rush je prostě hrdina, který je k sežrání. Nejen vzhledově, ale i charakterem. Gia je zábavná a sympatická, snadno tak držíte hrdinům pěsti, když se snaží překonat svízelné situace... A že jich v tomto díle je! 

K závěru se nemůžu vyjadřovat, protože prostě... Ano, samozřejmě vás ohromí a příjemně pohladí. Je to romantická oddechovka, takže je jasné, co můžete očekávat a přesto... přesto se na to tak strašně budete těšit. 

Máte tituly autorek v oblibě? Získal si vás Rebelský dědic? Tak nad čím ještě přemýšlíte? Prostě popadněte tento román a pusťte se do čtení, protože tuhle dynamickou romanci budete mít za den zhltnutou! 

Co na titul říká Chensie? Ani netušíte, jak jsem byla nadšená, že jsem si mohla přečíst pokračování. Ten konec prvního dílu byl prostě "o můj bože" a já potřebovala nutně další část tohoto neodolatelného příběhu. Nezklamal mě. Skvěle jsem si početla, za den jsem měla dobrodružství za sebou a skvěle jsem se bavila. Myslím, že tato dilogie se autorkám opravdu hodně povedla a pobaví nejen mně, ale věřím, že i tebe! Co se týče oblíbenosti dilů... mně se líbí oba stejně. Vážně je vnímám jako jednu knihu, jen rozdělenou na dvě části. Pasují mi k sobě a dotváří báječný romantický zážitek. 

Anotace: 
Po šokujícím závěru Rebelského dědice přichází pokračování příběhu Rushe a Gii ve druhém dílu s názvem Rebelské srdce.

Jak si pokazit jinak skvělé léto v Hamptons:

Vyspat se se šéfem. Splněno.

Utratit všechny peníze za nájem, který si nemůžete dovolit. Splněno.

Jak na konci léta odejít od muže, kterého milujete:

… Dám vám vědět, až na to přijdu.

Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2019
Žánr: Romantika, Romány pro ženy
Ze série: Rush Duet
Počet stran: 288
Vazba: pevná s přebalem


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.