SOUTĚŽ s Knihy Dobrovský o působivý new adult román!

Jste fanoušci new adult žánru? A slyšeli jste už o skvělé new adult trilogii Začít znovu? Tato série obsahuje první díl s názvem Začít znovu (recenze), druhý díl Věřit znovu (recenze) a závěrečný díl Cítit znovu (recenze). Každý titul má své klady a zajímavou romanci, která se čte báječně. Knihy vyšly u Naše nakladatelství - Knihy Dobrovský pod značkou King Cool a mně pro vás Knihy Dobrovský jeden výtisk románu Cítit znovu zaslali! Můžete si tedy zasoutěžit o tuto NA pecku, držím vám pěsti! :)

SOUTĚŽ UKONČENÁ: Všem vám moc děkuji za účast! Byla opravdu hojná a já se nedivím, tahle new adult je prostě perfektní! Losování proběhlo, výherkyně Mo*******5@centrum.cz byla informována. Mně nezbývá než gratulovat a těšit se, že se s vámi uvidím i při další soutěži, kterou pro vás chystám! :) 



Anotace: 
Měl to být jen společný projekt – ale srdce jí říká něco jiného.

Sawyer Dixonová je mladá, docela drsná – a sama. Od smrti rodičů si k sobě nikoho nepustí blíž. To se ale změní, když se seznámí s Isaacem Grantem. Nerdovské brýle s tlustou obroučkou, dost divně oblečený, vlastně je úplný opak jejího obvyklého typu.

Isaac, kterého už nebaví být single, jednoho dne poprosí Sawyer o pomoc. Uzavřou spolu dohodu: Sawyer z Isaaca udělá drsňáka, aby měl větší úspěch nejen u holek, za to si nechá fotky z jeho přeměny, které použije pro svůj studijní projekt.

S čím ale Sawyer nepočítá, jsou intenzivní city, které se mezi ní a Isaacem rozhoří...



SOUTĚŽNÍ DOTAZNÍK



Podmínky soutěže: 
  • Soutěž trvá od 28. 06. 2020 do 03. 07. 2020.
  • Soutěžní výtisk zasílá Svět Mezi Řádky, ale knihu do soutěže věnovaly Knihy Dobrovský. 
  • Soutěže se mohou účastnit čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel. 
  • Pokud se výherce do 72 hodin od vyhlášení výsledků o svou výhru nepřihlásí, losování proběhne znovu. 


2 komentáře:

  1. Dobrý den, v soutěžním formuláři je chyba v řádku: Těšíte se na nějakou knižní novinku? Na jakou? Za knižní tipy budeme rády! :) Chce tam vložit pouze platný email, jinou odpověď to nevezme.
    Jinak...opět pěkná sotěž :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den,
      děkujuu za upozornění. Nyní už do soutěžního dotazníku zasahovat nebudu, aby bylo vše stejné, ale u další soutěže, kterou pro vás chystám si dám pozor. :) Třeba se u další soutěže opět setkáme. ,) S přátelským pozdravem Chensie

      Vymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.