SOUTĚŽ o šest výtisků knižní detektivní novinky nakladatelství Hejkal!

Máme pro vás soutěž o knižní novinku nakladatelství Hejkal. Nakladatelství do soutěže věnovalo šest výtisků, takže šest z vás rádi potěšíme detektivním příběhem! Co vy a detektivky? Jestli si rádi počtete, tak VÍDEŇSKÉ ZLOČINY s podnázvem 1913: Případ podivné sebevraždy od rakouského spisovatele Andrease Pittlera. Jedná se o první dílo, které autorovi překladově v České republice vyšlo. Budeme se moct těšit i na další romány? 



Anotace: 

Kriminální román 1913: Případ podivné sebevraždy je první ze série Vídeňské zločiny. Každá kniha se odehrává v roce, významném pro rakouskou historii, a hlavní postavou je v nich svérázný vyšetřovatel, bonviván a poněkud neúspěšný milovník žen David Bronstein. Skvěle zachycená atmosféra světa staré Vídně, dramatické zápletky, v nichž velkou roli hrají city a vášně, a propojení fiktivních a skutečných historických postav - v této první knize se objevuje mj. plukovník Rédl a pražský novinář Egon Erwin Kisch - jsou zárukou poutavé četby, přinášející zábavu i poučení.

Kniha začíná banální sebevraždou jednoho bezvýznamného rakouského vojáka. Na první pohled se zdá být všechno jasné: dobrovolná smrt z nešťastné lásky není nic pro kriminlisty. Ale brzy se ukáže, že jak v případu, tak v životě komisaře Davida Bronsteina není jasného vůbec nic.

Z němčiny přeložil Vítězslav Čížek, pevná vazba s přebalem. Vychází 10. září. V nakladatelství Tebenas zároveň vychází jako audiokniha v podání Miroslava Táborského a v režii Romana Štolpy, katalogové číslo TBN036-2, doporučená prodejní cena 299 Kč.


Na stránkách nakladatelství Hejkal je k dispozici také ukázka, takže pokud polemizujete, zda si zakoupit či nezakoupit nebo naopak účastnit se soutěže či neúčastnit, klidně si počtěte a uvidíte. 


Soutěž probíhá čistě přes naši FB stránku Svět Mezi Řádky, kdy vedle sdílení je potřeba zodpovědět otázku. Odpověď snadno naleznete v anotaci. Kdo byl vládcem Rakouska v době, kdy se kniha odehrává? 

Přeju vám mnoho štěstí! :) 





Podmínky soutěže: 

  • Soutěž trvá od 2. 10. 2020 do 10. 10. 2020. 
  • Soutěže se mohou účastnit pouze čtenáři s doručovací adresou v ČR. 
  • Soutěž sponzoruje nakladatelství Hejkal, které také výtisky zasílá. 
  • Soutěž probíhá pouze na FB Svět Mezi Řádky. 
  • Losování proběhne prostřednictvím online generátoru náhodných čísel, přičemž se výherce musí o svou výhru přihlásit do 72 hodin, jinak losování proběhne znovu. 


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.