SOUTĚŽ o horkou novinku z Grady!

 SOUTĚŽ o vzrušující romanci ve společenském módu aneb SMLOUVA NA LÁSKU může být tvoje! 


Anotace: 

Právnička Rebecca se děsí rodinné oslavy kvůli neustálým dotazům, jestli už s někým chodí. V práci tráví všechen svůj čas a patří k nejlepším, ale pokud jde o lásku… zkrátka ještě nenašla toho pravého. A pak nečekaně stráví noc s neodolatelným mužem a udělá to, co umí nejlíp − uzavře s ním smlouvu, že před rodinou bude hrát jejího přítele. Stanoví přísná pravidla, ale dokáže je sama dodržet? V jeho společnosti se totiž cítí tak skvěle jako nikdy předtím…

SOUTĚŽ UKONČENÁ

Děkuji všem účastníkům soutěže za váš čas i milá slova. Jsem moc ráda, že Vás titul natolik zaujal a gratuluji výherkyni, kterou jsem kontaktovala na e-mail K*******@email.cz. Kniha bude brzy u nového majitele. 


Ukázka z recenze:

Cassie Connor je britská spisovatelka, pro české publikum prozatím známá pouze svým románem Smlouva na lásku. Ten jako milostné pohádkové drama vydalo nakladatelství Grada – Cosmopolis a je velmi kladně hodnocenou oddechovkou. Proč si Smlouvu na lásku přečíst? 

Vyprávění v ich-formě z úhlu pohledu právničky Rebeccy je dynamické, příjemně čtivé a zajímavé. Jednoduchá dějová linie odkrývá nejen milostnou romanci, ale také ukázku rodinných vztahů, kulturních odkazů, co se New Yorku týče. V menší míře je dokonce představen samotný New York, jelikož Hudson jej nikdy nenavštívil a rozhodně ho chce poznat. To potěší i náročnější čtenáře. 

Rebecca je z počátku upjatá žena, která se neumí uvolnit a není s ní žádná legrace. Doslova se děsí rodinného setkání na Díkuvzdání, kdy její sestra má oslavu zásnub. Bere si totiž Rebečina bývalého! Docela drsná situace, ze které Becs nechce vyváznout jako poražený. Více v recenzi! 


VYPLŇ SOUTĚŽNÍ DOTAZNÍK


* Soutěž je pouze pro čtenáře Světa Mezi Řádky. Pokud nejsi fanouškem naší stránky, dej like a sleduj nás na Instagramu i Facebooku.

Podmínky soutěže:

  • Soutěž trvá od 09. 11. 2023 do 16. 11. 2023. 
  • Soutěž pouze pro čtenáře s doručovací adresou v ČR.
  • Losování proběhne formou online generátoru náhodných čísel.
  • Cenu do soutěže věnoval nakladatelský dům Grada. 
  • Odesílání prostřednictvím Zásilkovny ze Světa Mezi Řádky
  • Pokud se výherce o svou výhru do 72 hodin neozve, losování proběhne znovu.


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.