Velikonoční nářez I.

Velikonoce jsou svátky radosti a lásky... I když vlastně proč? Muži chodí s pomlázkami, které fest štípou a sadisticky jimi bičují ženy, které jim za to ještě musí poděkovat a dát jim za to dárek.

Nikdy jsem to úplně nepochopila. Proč mám někomu dávat odměnu za to, že mi namlátí zadek? Proč já naopak nemůžu šlehnout těmi pentlemi jeho, aby viděl, jak je to příjemné, když má člověk na zadku jelita. Musím uznat, že mám kolem sebe hodné kluky, kteří mi nikdy jelito neudělali, ale stejně to občas pěkně štíplo.

Když se na to tedy podíváme kolem a kolem, Velikonoce jsou tudíž spíš svátky sadistických mužu, masochistických žen a zaslouží si proto svou vlastní provokativní četbu. Ne tu, ve kterých skáče bílý zajíček a nosí vajíčka, ale pořádný nářez!

V tomto článku se podíváme na knihy o sadistických mužích, drsných a hrůzných, a ženách, které jim to musely trpět. Některé knihy jsou podle skutečnosti a o to silnější emoce vyvolají. Není to čtení pro každého, ale pokud chcete otevřít oči (nebo jste úchylní), myslím, že vás to potěší.



Otrokyně sadistů - marně jsem volala o pomoc - nikdo mi nevěřil - Silvie K.

Nakladatelství: Alpress

Anotace:
Devítiletá Silvia byla znásilněna a děsivý zážitek ji psychicky tak poznamenal, že si s její výchovou nikdo nevěděl rady. Po propuštění z dětského domova pro mladistvé kriminálníky našla místo vychovatelky v domě bohatého manželského páru. Sen o štěstí se však opět rozplynul (marně jsem volala o pomoc, nikdo mi nevěřil)



Hon na vlkodlaka - Václav Pavel Borovička

Nakladatelství: Dialog

Anotace:
Otřesný autentický případ sériového sexuálního vraha více než padesáti obětí, lidojeda Andreje Romanoviče Čikatila.




Cheri - Zázrak z ulice - Cheri Ann Peters

Nakladatelství: Advent-Orion

Anotace:
Skutečný příběh. Seděla v luxusní restauraci.Na stole před ní leželo 86 tisíc dolarů a 2,8 kg čistého kokainu. Byla přesvědčená ,že pro ní přece jen začínají lepší časy.Konečně ji bude mít někdo rád.Tento úžasný muž jí pomůže začít nový život.Už nebude muset nazývat svým domovem ošuntělé byty narkomanů , stará auta a erotické noční bary.Za posledních deset let jich bylo víc než dost. Už tisíckrát zjistila ,že láska je jen slovo ,které muži používají ,aby od takových ,jako je ona dostali co chtějí.Může to být ještě někdy jiné? Už za několik hodin jí ten "úžasný muž" se zbraní v ruce vyhrožoval zabitím , pokud nenajde jeho peníze. Cheri se citila osamělá a velmi toužila po tom ,aby jí měl někdo opravdu rád.Potřebovala být milována.Chtěla okusit skutečnou ,nepodmíněnou lásku.Jak jí však najít?



Byla jsem otrokyní v satanské sektě -  Ulla Fröhling

Nakladatelství: Alpress

Anotace:
Angela vyrůstá ve zdánlivě vážené a spořádané rodině. Její rodiče jsou ve skutečnosti členy satanské sekty a dceru "půjčují" k sadistickým hrátkám, sexuálnímu zneužívání a vymývání mozku...




Otrokyní v 11 letech - Fatima Mirembe

Nakladatelství: Alpress

Anotace:
Malou Fatimu otec zaslíbil své sestře, majitelce nevěstince. Ta si vše dobře spočítala: až bude dívence jedenáct let, prodá ji. Předtím se musí Fatima v nevěstinci zaučit. Podle plánu ji koupí Ahmed a odveze si ji, aby ji mohl po libosti znásilňovat. Postupně se jí narodí tři děti, ale pak se jí přece podaří utéct, ovšem bez dětí. Když Fatima zjistí, že její dcerku by čekal stejný osud, musí se vrátit...



Moje zpověď - K. Kantová, V. Renovica

Nakladatelství: Columbus

Recenze

Anotace:
Zpověď deseti českých sexuálních deviantů je strhujícím příběhem a autentickou výpovědí zároveň. Autorky zachytily ty nejtemnější stránky lidské duše. Pokud si myslíte, že deviant duši nemá, velmi se mýlíte. Deviantem se člověk narodí. Za svou odlišnost nemůže. Ovšem nese plnou odpovědnost za to, co činí jiným. Proto je tato kniha věnována obětem, těm skutečným i potenciálním. Také je věnována těm, kteří se zbloudilé duše deviantů snaží napravit. 





Útěk od ďábla - Sara Davies

Nakladatelství: Víkend

Anotace:
Skutečný příběh o cestě mladé ženy ze začarovaného kruhu násilí a krutosti. Sara Davies prožila celé své dětství ve strachu. Poznala teror, jaký si žádné dítě nedokáže ani představit. Ještě jako malé dívce jí otec ukradl dětství, když ji poprvé znásilnil. Pro Saru tak začaly roky plné teroru a násilí. Nakonec v sobě našla dost síly a se vším se svěřila matce. Třebaže byl její otec nakonec zatčen a uvězněn, Saře trvalo ještě dlouho, než se zbavila špatných vzpomínek, které ji neustále pronásledovaly. Ve snaze najít lásku a oporu, které nikdy nepoznala, navazovala vztahy s mnoha muži, což končilo potraty, násilím a hrubostí. Její rozhodnutí být sama sebou a nalézt nezávislost ji přivedlo k odchodu z domova a práci pro modelingovou agenturu. Poslední zbytky iluzí ztratila po zjištění, že její zaměstnavatelé, jimž plně důvěřovala, ji pouze klamou a zneužívají. Podaří se Saře uniknout z tohoto začarovaného kruhu a zbavit se minulosti?




120 dnů Sodomy - D. A. F. de Sade

Nakladatelství: Levné knihy

Anotace:
Tato kniha představuje vlastně první, byť nedokončený pokus o ucelenou sexuologickou studii člověka. Sade se snaží postihnout a charakterizovat nejdůležitější sexuální úchylky. Sadův text patří k polemickým avšak vysoce hodnoceným dílům.


4 komentáře:

  1. Zajímavý nápad na článek! Ani jednu knihu jsem nečetla a znám jen Sodomu, ale alespoň jsem si rozšířila obzory :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji. :o) Já jsem spíš přes ty neklasické. :o)) Docela mě děsí, kolik knih je podle skutečnosti z tohoto žánru.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc zajímavý článek, po některých titulech se určitě podívám - děkuji Ti za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za komentář. Není zač za tipy. :o) Některé ty knihy budou ale nejspíš opravdu drastické... :o)

    OdpovědětVymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.