Recenzní výtisk od nakladatelství DOMINO

  

Druhý recenzní výtisk Světa mezi řádky je od nakladatelství DOMINO. Přišel neočekáváně a o to větší radost z něj mám. Na knihu Manželský sex jsem se již dívala, přemýšlela jsem, zda si ji pořídit nebo ne, protože anotace se mi líbila. Řekla jsem si, že si počkám na recenzi a pak uvidíme! Nenapadlo mě, že budu mít takové štěstí, že recenzi na tuto knihu budu dělat sama! 

Nakladatelství DOMINO děkuji za recenzní výtisk! Brzy se můžete těšit na recenzi. Víte, že pokud mě kniha zaujme a netrápí mě po večerech žádné povinnosti, jsem schopná vám své nadšení servírovat již druhý či třetí den. Myslím, že toto bude ten případ, protože anotace se mě trochu dotýká. Proč? To se dozvíte v tomto článku včetně anotace, která stojí za to! :o) 

Včera mi přišly vystřihovánky do soutěže od tvůrců knižního medvěda The Wrr a dneska na mě čekal balíček od nakladatelství DOMINO. Zrovna jsem dodělávala oběd, když do dveří vrazil manžel s balíčkem v ruce a začalo vyšetřování. :o))

 


Manžel: "Ty sis objednala knihu? Myslel jsem, že jsi říkala, že po jedné knize se nakupovat nevyplatí." 
Já: "To je recenzní výtisk z nakladatelství DOMINO, miláčku." 
Manžel přikývl a postával kolem, pozoroval, jak s nadšením a úctou balíček rozbaluji a kochám se knihou. "Manželský sex?!" vykulil oči. "Ty si necháváš zasílat nějakou odbornou literaturu? My v téhle oblasti máme nějaký problém?" 
Já: "Ne, lásko, my žádný problém nemáme," smála jsem se a přečetla mu anotaci knihy: 




Anotace knihy Manželský sex: 
Únik z nudy manželského sexu může nabýt rozličných podob. Málokterá z nich se ale obejde bez následků...

David Greenfield je rozvodový právník z Manhattanu, takže velmi dobře ví, kam až může člověk klesnout. Za léta praxe už vyslechl bezpočet nechutných a intimních příběhů, které provázejí rozpadlá manželství. On sám je v tomto ohledu naprosto spokojený: svou ženu Blair si vzal před dvaceti lety a nikdy toho rozhodnutí nemusel litovat.

I ti nejvyrovnanější z nás jsou ale občas vystaveni pokušení, kterému je téměř nemožné odolat. V Davidově případě má podobu atraktivní fotografky Jean, která ho požádá, aby se stal jejím milencem. Jen na šest týdnů, pak ji zase pracovní povinnosti odvedou do světa.

David váhá. Nechce se dopustit nevěry, vždyť přece až moc dobře ví, kam až to může vést. Ovšem na druhou stranu... Kdyby se přidala i Blair, už by to přece nebyla nevěra. Chvíle strávené ve třech by naopak mohly být vítaným oživením rutiny, do které manželský sex po mnohaletém soužití neodvratně upadne. Nikomu přece neublíží, když si splní svou celoživotní sexuální fantazii. Anebo se v tomto úsudku David trestuhodně mýlí?



Manžel: "Nevěra?! Žádná nevěra!" 
Já: "Buď v klidu. Na nevěru nemám ani pomyšlení..." vrtím vážně hlavou. 
Manžel: "Sleduju tě! Rozhodně si na tebe dám pozor, lásko!" 
Já: "Nemám čas být nevěrná, chci si číst knížky!" vrčím zpátky od sporáku a nemůžu se dočkat večera, až bude po povinnostech, náš dvouletý malý modrý trpaslíček Mikey usne a maminka si bude moct zalézt s knihou do postele a číst si o Manželském sexu. :o)) I přes výhružky svého manžela, že žádná nevěra nebude! Leda ta knižní. ,o))




Knihu napsal autor Jesse Kombluth. Já mám s autory celkem dobré zkušenosti. Sice je pravda, že píšou obvykle jiným stylem než ženy (my ženy to poznáme), ale mně na tom nic nevadí. Naopak jsem vždy zvědavá, jak muž téma pojme. :o) 

Manželský sex má 216 stran, takže věřím, že bych ho mohla slupnout jako malinu. Téma je zajímavé. A jelikož jsem vdaná (šťastně vdaná za svou první lásku), myslím, že se díky tomu do hlavních hrdinů lépe vcítím a o to více budu vnímat, jak na ně všechno působí. 

Upřímně? Těším se na to i netěším, protože kde je nevěra, jsou i negativní emoce a já jsem cíťa, takže už teď je mi jasné, že budu nadávat, kňourat, spílat autorovi a nadávat manželovi, že jestli si jen zkusí se na nějakou podívat, píchnu ho rohem knihy do oka. :o)))

Doufám, že vás kniha naladila a zaujala jako mě. 
Brzy se ahoj u recenze Manželský sex! :o) 

Manžel: "Miláčku, tu recenzi si přečtu! A budu si dávat na tebe dávat velký pozor!"  


 

  

2 komentáře:

  1. :D:D Máte žárlivého manžela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí jen hezky žárlivého a ne nějakého šílence. XD Tak žárlivost počítám, že přejde, až nám bude přes třicet čtyřicet, to už se budeme moct přiblížit páru z knihy Manželský sex a žárlivost bude asi o něčem jiném. XDD

      Vymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.