Výhry, které nikdy nepřijdou...


Už je to více jak měsíc, co jsem na stránkách nakladatelství Omega narazila na výběrové řízení k zrecenzování - v té době horké novinky - Deník fejsbukové matky od Lucie Nachtigallové. Netradiční forma, kterou je knížka psaná, mě nalákala, a já se rozhodla zkusit štěstí. Za pokus nic nedám, že jo. Jaké bylo moje překvapení a následná radost, když mi na začátku května z Omegy napsali, že jsem jako recenzentka byla vybrána a abych obratem zaslala svoji doručovací adresu. Odepisovala jsem prakticky okamžitě...

...a tím to bohužel skončilo. Kniha nepřišla. Asi po devíti dnech mi to přišlo už podezřelé a napsala jsem další e-mail. Chtěla jsem vědět, zda knížku už odeslali, protože známe Českou poštu a její (ne)doručovací schopnosti. Na odpověď čekám dodnes... Knížka samozřejmě nedorazila a ze strany Omegy probíhá jen dlouhé mlčení. 

Popravdě jsem vůbec nepochopila, o co tady šlo. Jestli to byla nějaká chyba, nebo se z ničeho nic rozhodli, že knížek rozeslali už dost a další už posílat nechtějí, či na poslední chvíli změnili názor na mě jako na recenzentku. Ať už to bylo cokoliv, očekávala bych nějakou zprávu s vysvětlením, omluvou nebo čímkoliv, co by nějakým způsobem uvedlo věci na pravou míru. Tohle jednání nebylo ani slušné, natož profesionální. Ale špatná zkušenost je také zkušenost.

Máte někdo podobnou zkušenost nebo jakoukoliv negativní při jednání s nějakým nakladatelstvím? Napište mi do komentářů. Tyhle zkušenosti bychom my blogeři měli určitě sdílet.


Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.