Rodinný psychothriller

Včera mi od nakladatelství Domino dorazila jako recenzní výtisk druhá kniha od C. L. Taylor. Po příjemné Lži, kterou jsem recenzovala na začátku července, tak přichází další psychothriller tentokrát s názvem Nehoda


Anotace:
Zavírat oči před vlastní minulostí je spolehlivý způsob, jak si zatemnit budoucnost.

Sue Jacksonová setrvávala dlouhá léta v domnění, že má dokonalou rodinu. Z omylu ji vyvede tragická událost: její dospívající dcera Charlotta vědomě vstoupí před jedoucí autobus. Dívka skončí v kómatu a její matka pochopí, že až doposud zavírala oči před temnou realitou. A že je načase, aby té realitě začala čelit.

Sue se snaží zjistit, co dceru přimělo k tak zoufalému činu. Probírá se detaily Charlottina života, noří se stále hlouběji do dívčina soukromí... a pak v jejím deníku narazí na děsivý záznam.

Teprve po jeho přečtení se Sue opravdu ocitá v pekle. Z lidí, které měla dříve ráda, se postupně stávají nepřátelé, kterým nedůvěřuje. A ona sama v sobě sbírá odhodlání, aby se dokázala vrátit do vlastní minulosti, kterou v sobě dávno pohřbila. Tolik na ty dávné hrůzy chtěla zapomenout!

Zapomenout ale nemůže. Nesmí. Protože pokud chce své dceři pomoci, musí z paměti vylovit všechny přízraky z minulosti. Jedině tak zjistí, odkud Charlottě hrozí největší nebezpečí. A možná dokonce zjistí, že největším nebezpečím je pro svou dceru ona sama...


Musím říct, že na první pohled mě dostala. Vzhledově je moc povedená. Materiál, barvy, struktura... paráda. Více se dozvíte v hodnocení obálky v recenzi. Doufám, že příběh bude stejně vyvedený. :)



Co vy? Máte rádi psychothrillery? 

Zaujala vás Nehoda? A četli jste předchozí Lež?



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.