Výprodej u Baronetu... aneb jak jsem zhřešila!

Nakladatelství Baronet má slevovou akci do vyprodání zásob. Schválně jsem ten odkaz míjela a snažila se nevejrat, protože jsem věděla, že neodolám. A pak přišla Wish s informací, že Baronet má ve slevě celou sérii J. R. Wardové, která mi ještě chybí a... musela jsem se podívat, jestli je to pravda. 

A jakmile jsem se ocitla na stránkách Baronetu v sekci výprodej, už jsem se nemohla odlepit, aniž bych nedělala štěněčí oči, protože jsem nutně musela mít deset knih, které mi tam prostě padly do oka a které už jsem dlouho potřebovala do své knihovničky. :o))

Pár dní na to dorazil balíček ne s deseti, ale jednácti knih, protože jeden román mi nakladatelství Baronet dalo jako bonus zdarma. Takové milé překvapení. :o) 

Možná vás inspiruji novými přírůstky mé knihovničky, ze kterých mám ohromnou radost. :o) 


Jako první jsem narazila na J. R. Ward a její fantasy sérii PADLÍ ANDĚLÉ. Všech šest dílů (Wish mi dohledala, že by to snad měla být úplně celá série) mi teď zdobí knihovničku hlavně z toho důvodu, že mi bylo řečeno, že se sem tam mihne někdo ze série Bratrstvo černé dýky. Já jsem ohromný fanda BČD a J. R. Ward a tak trochu toužím shromažďovat knižní světy, které se těchto dvou týkají a užívat si v nich, co má mysl ráčí. ,o)) 




Katy Evans mě svými prvními třemi díly erotické série V RINGU spíše zklamala. Je to pouze o sexu a nějaká psychologie, kterou jsem v případě Remyho očekávala, je uklizená v popelnici nejbližšího boxerského ringu. I přesto jsem si půjčila čtvrtý díl a byla jsem hodně překvapená, protože se mi opravdu líbil. A tak dokoupení této série bylo jasnou volbou - V PODSVĚTÍ a VE VÍRU ROCKU. Mám radost, že mám všech pět dílů doma - určitě ten pocit znáte. ,o)) A těším se, jak si nové díly přečtu a možná s novým náhledem na sérii si užiju i ty první tři. ,o))
Recenze: V ringuŠanceRemy




CESTA PUSTINOU od Emmy Laybourne je třetí a poslední díl dystopické trilogie MONUMENT o dětech, které přežily katastrofu v Monumentu. První dva díly se mi opravdu líbily, ale ve třetím je již jiné prostředí, které mi přímo nesedlo a tak se ani knihu nějak nechystám dočíst, ale jsem moc ráda, že mám všechny romány pohromadě. :o) 




Mia Sheriden se ve své sérii ZNAMENÍ LÁSKY věnuje romantické lince, která je obohacená o něco víc. Alespoň tak to vypadá podle prvního dílu s názvem ARCHERŮV HLAS - recenze. Knihu jsem měla půjčenou z knihovny a prostě... musela jsem ji mít doma. Ačkoliv mi nesedla úplně celá, tak ten příběh je natolik poutavý a emotivní, že jsem toužila Archera obejmout - nebo alespon v náručí podržet jeho svět. :o)


Jako dáreček a překvapení v jednom mi v balíčku přibyl román od Jude Deveraux. O této autorce jsem již slyšela, ale nic jsem od ní nečetla. PROMĚNY SRDCE jsou devátým dílem Edilean, ale podle všeho se dají číst i samostatně. Anotace vypadá zajímavě, možná objevím novou autorku, která mi sedne. Kdoví. Děkuji za bonusový román! :o) 



Pěkné kousky, co říkáte? Já z nich mám určitě radost. Ale jelikož mám hromadu knih, co jsem si koupila už v minulém roce a ještě jsem se k nim pořádně nedostala, tak mám trochu dilema a snažím se přes tu hromadu prokousat. :o)) Bude to chvíli trvat, ale dám si na čtení záležet. :o))



Také jste si ve výprodeji Baronetu nějaké krásné knižní světy vybraly? Nebo jste naopak našli jiný výprodej a tam si zgustli? Pochlubte se a inspirujte mě novými romány, smutně koukám. ,o))



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.