Vyhlášení soutěž!

Zřejmě tušíte, že na našem knižním blogu Svět mezi řádky proběhla soutěž jako poděkování za 100 000 návštěv! Připravily jsme si pro vás dva romány z nakladatelství Jota, nově zakoupené jen pro vaši radost! :o) 



Účastnilo se 34 meziřádkařů, protože soutěž byla pouze pro pravidelné čtenáře našeho blogu - ti si zaslouží naše poděkování nejvíce, no ne? ,o) Losování proběhlo však pouze s 33 čtenáři, jelikož jedna čtenářka byla ze Slovenska a bohužel pro ty soutěž nebyla určená z důvodu vysokého poštovného. Omlouváme se a je nám to líto, ale držíme vám pěsti na slovenských knižních blozích. :o)

Soutěžní otázka, ačkoliv jsem to netušila, byla pro některé opravdu zrádná. Dotaz Tvá nejoblíbenější kniha? tak strhl záplavu komentářů v dotazníku u čtenářů, kteří si nedovedli vybrat. O to zajímavější bylo sledovat některá rozhodnutí. 

Získaly jsme díky vám spousty zajímavých knižních tipů a hlavně úžasnou podporu prostřednictvím krásných vzkazů! Moc si toho vážíme a obdivujeme Vás, že to s námi vydržíte! :o)) Jste skvělí! Děkujeme! :o) 

Losovala jsem za pomoci online generátoru náhodných čísel a výherkyní se tedy stává čtenářka, která nám dala tento knižní tip: 



Mischling - Affinity Konar




Anotace:
Staša a Perla jsou sestry, dvojčata. Společně s matkou a dědečkem se v transportu dostanou do Osvětimi a dívky, které jsou si fyzicky k nerozeznání podobné, zaujmou nechvalně proslulého doktora Mengeleho, anděla smrti, který si v táboře vybudoval lidské zoo… Více informací


A tímto gratulujeme čtenářce Mirce Škampové k výhře! 




A vy nezoufejte, protože si pro vás chystáme další soutěže - s nakladatelstvím Jota i nakladatelstvím Epocha již brzy! 

Sledujte nás na Fb stránce Svět mezi řádky a nic vám neunikne! :o)




Výsledky losování:



1 komentář:

  1. Moc ráda čtu, takže by se mi výhra v takovéto soutěži opravdu hodila. Už se mi jednou podařilo vyhrát knížku na soutěži u https://anixa.cz/category/rubriky/souteze/ , ale od té doby se mi štěstí vyhýbá, tak uvidíme, třeba se to zlomí :P

    OdpovědětVymazat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.