Romantika z Yoli

Nové recenzní výtisky z Euromedia jsou ve znamení romantiky od nakladatelství Yoli! Obě knihy jsou samozřejmě horkými novinkami, na které si mnohé z vás brousí zuby a rády by je ukořistily do své knihovničky. Mám radost že je pro vás mohu zrecenzovat a říct vám, jakým způsobem na mě zapůsobily. Brzy se těšte na recenze, protože takové krásné kousky se musí číst ještě za čerstva. 




Tíha vesmíru - Jennifer Niven

Proč jsem si vybrala tuto knihu? Ale no tak, ta anotace je fantastická a slibuje příběh, který je opravdu neobvyklý. Kluk, který nedokáže rozeznávat obličeje? S takovými handicapy se obvykle nesetkávám, i když je mi jasné, že jsou lidé, kteří tím trpí. Přečíst si o tom příběh mi třeba více ozřejmí, co prožívají a navíc to děj určitě ozvláštní. Já zbožňuji neotřelé new adultky/young adultky a tohle by mohl být právě ten případ! 

Okouzlující love story, která vás dostane! 
Každý si myslí, že dobře zná Libby Stroutovou – tuhle odvážnou dívku s úctyhodnou váhou, jejíž fotku s titulkem „nejtlustší teenagerka Ameriky“ otiskly před dvěma roky snad všechny noviny v USA. Libby se ale od té doby změnila – a nejen co se váhy týče. Stejně tak si každý myslí, že dobře zná i Jacka Masselina. Mezi spolužáky je oblíbený, randí s nejkrásnější holkou ze školy a na první pohled to může vypadat, že má všechno, co si může přát. Až na to, že trpí prosopagnosií – není schopný rozeznávat lidské tváře a svůj handicap samo sebou skrývá. Když tedy na sebe Stroutová a Masselin rázem narazí ve škole, svět se obrátí vzhůru nohama – minimálně Van Burenova střední. A malér je na světě! Více informací...



Růže pro Charlotte -  Elizabeth Craft, Shea Olsen


Kniha, ve které se mohu dočíst románku s rockerem, mi samozřejmě nemohla chybět v knihovničce. Takové příběhy jsou plné jiskření a inspirace ke snění, když posloucháte svou oblíbenou kapelu. Nejsem si jistá, jak na mě dílo zapůsobí. Když to autorka umí napsat, dokáže jít o četbu, kterou si čtenářka může číst stále dokola, ale pokud se něco nevyvede... Nechám se překvapit.


Osmnáctiletá Charlotte Reedová si život dokonale naplánovala. Výborně se učí, po škole pracuje v květinářství a chodí na praxi do univerzitní vědecké laboratoře, po maturitě doufá získat prospěchové stipendium na Stanfordu a posléze vystudovat medicínu. Odmítá pozvání na večírky a klukům se vyhýbá obloukem. Nechce totiž dopadnout jako její babička, matka i sestra, které otěhotněly příliš mladé a tím pro ně všechno skončilo. Charlotte je velmi cílevědomá a zodpovědná, její život se však zdá dokonale nudný. To se ovšem změní, když se jednoho dne objeví v květinářství hezký a okouzlující Tate. Zprvu Charlotte jeho snahy o seznámení odmítá, nakonec však podlehne. Teprve když je po společné večeři na ulici obstoupí dav fanoušků, zjišťuje, že její nový přítel není nikdo jiný než slavný zpěvák Tate Collins. Přestože se na něj Charlotte zlobí, nakonec poruší své zásady a začne s Tatem chodit, záhy však zjišťuje, že vztah se světoznámou celebritou není vůbec jednoduchý, zvlášť když před ní Tate cosi tají. Zůstat s ním znamená riskovat vše, oč kdy usilovala. Je však otázka, jestli je vůbec možné takovou bitvu vyhrát. Více informací...



Parádní kousky, co myslíte? 

Kterou knihu byste brali všemi deseti? 

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.