Napínavé dobrodružství s hodnotnou myšlenkou

Naše spolupráce s literárním serverem Vaše Literatura nám přinesla nová knižní dobrodružství. Ode mě na Vaše literatura najdete již dvě recenze. 

První se týká světa bohatých, kteří se i tak potýkají s dluhy více než obyčejný smrtelník, přestože si udržují úroveň miliardářů. Už tušíte? Ano, jedná se o titul Králové bourbonu I. od mé oblíbené autorky J. R. Ward. V tomto případě spisovatelka sáhla po tématu, které je už poněkud ohrané, a bohužel jej nevylepšil ani styl psaní, promyšlenost děje a vášnivá romantika. Pokud vás kniha zaujala a chcete znát můj objektivní názor se subjektivním nádechem, doporučuji přečíst si recenzi

Tento článek se však týká nového přírůstku do mé knihovničky. Recenzní výtisk mi zprostředkovala Vaše Literatura a mně dorazila novinka z nakladatelství Fragment. 

Stačí jen chtít - Joelle Charbonneau


Tahle kniha mě opravdu zaujala a když mi byla nabídnuta jako recenzní výtisk, neodolala jsem. Beztak bych si ji kupovala, protože mi téma přišlo neotřelé a nalákalo mě. Nedávno jsem viděla film NERV: Hra o přežití, který je svým námětem dílu trochu podobný a jelikož se mi moc líbil, věřila jsem, že by mě mohla potěšit i kniha. Nespletla jsem se, byla to napínavá show od začátku až do konce. Více v recenzi na Vaše literatura.

Děkuji za recenzní výtisk a brzy se můžete těšit na další recenzi v rámci naší spolupráce s Vaší Literaturou, jelikož už mám knihu doma. Tentokrát jde o dílo českého autora, které zaujme nejspíš spíše muže.




Už jste o Stačí jen chtít slyšeli?

Četli jste od Charbonneau něco jiného?



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.