Zvrhlý erotický thriller z 19. století

Čím jiným si zlepšit další nesnesitelně horký den než novou knihou! :) Přestože jsem v poslední době recenzní výtisky dost omezila a snažím se dohnat resty, dnešní článek bude přírůstkový. Jedná se totiž o román, který jsem si u Megaknih v rámci spolupráce vybírala někdy na konci minulého roku, i když přijít měl až teď v červnu. V tomhle měsíci by měl dorazit ještě thriller z Domina a pak už mě čeká jenom letní detox. :)

Ale zpátky ke knižní novince. Možná čekáte jednu z těch „profláknutých eroťáren“, které po „Odstínech“ zaplavily knižní trh. Na ty mě ale zrovna neužije. Richardovy živé hračky jsou dílem české autorky a vlastně i proto jsem po nich sáhla. Vzhledem k tomu, že je Kristina Haidingerová fanynkou hororových filmů a metalové hudby, která ovlivňuje její tvorbu, vkládám do knížky naději, že se bude vymykat všem těm vesměs americkým limonádám (nepopírám, že mohou existovat výjimky i mezi nimi.). Ostatně Richard Steinberg vznikl poté, co Kristina zcela propadla skupině Rammstein.



Anotace:
Erotický thriller z Berlíny poloviny 19. století

Richard Steinberg je ženami obletovaný a výstřední vynálezce. Pod dohledem má jak většinu technického pokroku ve městě, tak životy lidí kolem sebe. Jednoho dne zachrání z hořícícho domu Michaela Denatierra - mladého, přitažlivého cizince, toho času v nemilosti lichvářů.

Mladík je okouzlen Steinbergovými služebnými i vynálezcem samotným a přijímá nabídku práce v jeho věhlasné dílně.

Ve snaze uniknout pronásledovatelům a nalézt pravdu o pohřešovaném otci se však zaplétá do nebezpečné hry. Hry, jíž lascivné orgie, intriky i vraždy prostupují jako opium pohárem absintu...



✴✴✴


Jestli vás anotace zaujala a chcete vědět nějaké další podrobnosti a poznat blíže jednotlivé postavy, nebo byste se rádi podívali, co jiného autorka napsala, zavítejte na její webové stránky.


Trailer 



Popravdě mám chuť se do knížky rovnou pustit. Ono když na prvních stranách narazíte na básničku, která začíná...
Škubu si tepny háčky tvých lží
vyhnívám zevnitř

tak spaluji, spaluji  
...

Nápřah a vzlet

napnuta na nitkách
Nádech a vzdech
polibek na jatkách
... a děsně hladové oči...
...
... nejde nepokračovat. Ta jedovatě zelená obálka k tomu přímo vybízí. ;) 



Jak už jste si stačili všimnout, v balíčku jsem také našla typickou samolepku „Milujeme čtení“  a záložku, abych si mohla rozšířit sbírku. Mám doma samé ovečky a teď jsem konečně dostala jiný motiv. Jo, mám radost jako malá a nestydím se za to. :D Ještě tu záložku s liškou by to chtělo!





Co říkáte na můj knižní výběr


A jaké záložky od Megaknih máte vy? :)




Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.