Nezapomenutelný komiks, který má historii!

Zcela náhodou jsem se dostala k recenznímu výtisku, který už nyní patří mezi uctívané knihy mé knihovničky. Za úchvatný recenzní výtisk i vydání této úžasné knihy, která má své kouzlo a kvality děkuji nakladatelství Egmont, spolupráci zprostředkoval PR specialista Vojtěch Čepelák. I on má můj velký dík.

Jedinečný titul patří mezi komiksovou sérii Zlatá klasika, která u nakladatelství Egmont začala vycházet. Těšit se můžete i Disney Zlatá klasika Romano Scarpa. Vychází už tento měsíc!




Pokud se k vám informace o Zlaté klasice z Walt Disney´s ještě nedostaly, určitě vás potěším - a to zejména ty, kteří si pamatují na pohádky My z Kačerova, čehož se první díl série týká. Jako děti jsme tyto kreslené seriály zbožňovaly a kdo z nás se na ně občas rád nepodívá i v dospělosti, když je pouštíme našim ratolestem? 

Tento komiks vrací dospělé do dětství a naopak dětem zas jejich den rozzáří příběhy našich oblíbených kačeřích hrdinů. Strýček Skrblík. Dulík. Bubík a Kulík. Nezlomný Rampa a darebáci Rafani! Už nejspíš tušíte, jaký poklad se ke mně dostal a že z toho jedna má část ještě pořád lape po dechu... Těšte se na recenzi, drazí čtenáři! A teď hurá na bližší informace o knize!


Disney Zlatá klasika Don Rosa


Zlatá klasika - Don Rosa 
Představujeme vám první svazek výboru z těch nejlepších komiksových příběhů od nejslavnějších disneyovských autorů. S jejich přispěním vznikl unikátní svět, který dodnes dokáže bavit komiksové fanoušky po celém světě.
Mezi nejznámější disneyovské vypravěče a kreslíře patří Američan Don Rosa. Proslavil ho příběh Syn slunce a mnohá jeho díla získala různá ocenění. První svazek Zlaté klasiky je věnován právě jemu.





Kdo si dělá na tuhle fantastickou knihu zálusk?
Kdo chce pevně svírat pohádky svého dětství v dlaních?



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.