Originální detektivka s prvky sci-fi a romantiky

O horké novince z nakladatelství Metafora jsem vás už informovala na naší FB stránce Světa mezi řádky. Tento knižní tip, který jsem vám předvedla, jsem měla v úmyslu si zakoupit, jelikož mě anotace opravdu hodně naladila a říkala jsem si, že by tato kniha mohla být tím pravým právě pro mě. 

Není divu, že mi udělalo ohromnou radost, když jsem tuhle pěti set stránkovou krásku získala v konkurzu o recenzní výtisk. Elektronická verze vyšla dříve než tištěná, a tak jsem se mohla nedočkavě začíst dříve než ostatní. A také jsem to udělala. Brzy vás budu informovat v recenzi! 



Slyším tě všude  Connie Willis


Zdroj


Proč jsem tak nadšená za tento příběh s prvky sci-fi? Ten námět mi přijde opravdu hodně originální a jsem zvědavá na samotné zpracování. Sice mě trochu děsí počet stran, ale upřímně... už jsem četla delší a vím, že pokud jde o kvalitní četbu, tak stránek není nikdy dost! Pokud sledujete hodnocení knih autorky Connie Willis, tak víte, že si její tituly v České republice (i ve světě) vedou velmi dobře. O to poklidněji a nadšeněji se mi začítalo...


✴ ✴ ✴


Anotace:
Dobře si rozmysli, co si přeješ…

Svižně napsaný příběh od známé autorky Connie Willisové se odehrává se v blízké budoucnosti, kdy bude možné, k nepřetržité komunikaci a dostupnosti přes sociální sítě, i neustálému vylepšování technologií, podstoupit operativní zákrok, který propojí partnery tak, aby vnímali pocity a myšlenky druhého.

Právě to nabídne Briddey Flanniganové její přítel Trent namísto zásnubního prstenu. Briddey je nadšená, vždyť EED zákrok prohloubí jejich vzájemnou lásku a umožní jim dokonalé souznění. K zasnoubení má dojít po úspěšném navázání spojení po operaci. Briddey navíc doufá, že se tím konečně dostane z dosahu přílišné péče a starostlivosti své irské rodiny. Jenomže věci se nakonec nevyvinou přesně podle plánu. Po probuzení z narkózy čeká Briddey překvapení: k propojení sice došlo, ale zcela jinému, než předpokládala.

Od té chvíle se rozjíždí napínavý a vtipný příběh, který převrátí Briddeyin dosavadní život naruby a dovede ji k zásadnímu přehodnocení pohledu na lidi kolem sebe.

Uznávaná autorka sci-fi brilantně namíchala příběh, který spojuje to nejlepší z napínavé detektivky a romantické komedie.



Kdo po tomto příběhu taky prahne?
Četli jste od této autorky nějakou knihu?




Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.