Tři romány plné lásky, které mají něco navíc!

Nakladatelství Baronet mi zaslalo další balíček plný knižní inspirace, úžasných světů k prožití a skvělého úniku z reality. Samozřejmě tituly zaujmou převážně ženy, jelikož jde o romány pro něžná pohlaví. 



Tři krásné knihy. Tři příběhy, se kterými vás formou recenzí určitě brzy seznámím. Co si v nejbližších dnech počtu?



Plamen v nás - J. Lynn


Šestý díl série Počkám na tebe jsem si vybrala záměrně. Sérii mám prozatím nerozečtenou, ale bylo mi řečeno, že se klidně dá číst na přeskáčku, protože v každé knize je jiný příběh. Na to jsem velmi zvědavá, protože Jennifer L. Armentrout, píšící také pod pseudonymem J. Lynn, je jednou z mých oblíbených spisovatelem a její knihy mám velmi ráda. 

Anotace:
Jillian Limové se během několika hodin obrátil život vzhůru nohama. Ve stejný večer, kdy jí zlomila srdce její dětská láska Brock Mitchell, se její svět neodvolatelně změnil vinou cizince se zbraní v ruce. Trvá šest let, než Jillian pomalu slepí roztříštěné kousky svého života dohromady a než je konečně připravená přestat žít v minulosti plné bolesti a žalu. Přijme práci v otcově akademii bojových umění a jde na první rande po ztroskotaném vztahu. Jillian je odhodlaná začít znovu žít.

Nečekala ovšem, že součástí jejího nového života bude zase Brock. Jenže dřív, než se naděje, je zpět. Nejenom starší, ale neskutečně hezčí, škádlivější a tak vůbec. A když se dívá na Jillian, už nevidí tu malou holku, která byla během dospívání jeho stínem, a dceru muže, jenž mu dal druhou šanci. Vidí v ní ženu, která tu pro něj vždycky byla, jedinou osobu, jež v něj navzdory všemu věřila.

Brock ví, že ona je ta, kterou by měl učinit svou, a co začne jako opatrné přátelství, se rychle promění díky silné přitažlivosti, která zažehne plamen jasnější než vášeň. Zamilovat se opět do Brocka znamená však víc než jen riskovat vlastní srdce. Když vyplave na povrch smutkem a vinou naplněná minulost a hrozí, že je roztrhá pavučina lží, důsledky mohou rozbít všechno, co se společně snažili vybudovat, a zničit sny těch, na kterých jim nejvíc záleží.



Svatba s Winterbornem - Lisa Kleypas


Upřímně, o autorce Lise Kleypas jsem toho slyšela poměrně hodně a když jsem se konečně rozhodla si ji přečíst, byla jsem ohromená, jak dokáže běžný námět vyzdvihnout a čtenáře neskutečně oslovit a bavit. Atmosféra byla úžasná, hrdinové velmi charismatičtí a přesto uvěřitelní a ke všemu se titulem rozprostíral humor, dokonce až lehce černý. První díl série Ravenelovi se mi hodně líbil. Překvapil mě tím nejlepším způsobem a já jsem hodně zvědavá, jaké bude pokračování. Věřím, že si mě autoka opět získá, ačkoliv historické romány běžně nečtu.

Anotace:
Zuřivá ctižádost přinesla neurozenému Rhysu Winterborneovi obrovské bohatství a úspěch. V podnikání i v soukromí dosáhne Rhys vždycky, čeho chce. A od chvíle, kdy potká plachou šlechtičnu lady Helen Ravenelovou, je odhodlán ji získat. Jestli ji musí připravit o počestnost, aby se za něj musela provdat, tím líp…

Helen až dosud nepřišla do styku s pozlátkovým, cynickým světem londýnské společnosti. Přesto však Rhysovo cílevědomé svádění probudí intenzivní oboustrannou vášeň. Helenino jemné vychování právě nepodporuje zarputilou jistotu, že svého nezdárného manžela dokáže zkrotit jedině ona. Rhysovi nepřátelé se proti nim spiknou, a tak mu Helen musí svěřit své nejtemnější tajemství. Riziko je nepředstavitelné… odměnou by byl život v nepřekonatelné blaženosti. A všechno to začíná… svatbou s panem Winterbornem.



Andělský podíl - J. R. Ward


Poslední kniha je od mé nejoblíbenější autorky. Wardová má množství titulů, převážně se věnuje sériím. Jedna z nejznámějších je zřejmě Bratrstvo černé dýky, která si také získala srdce mnoha čtenářek. Já patřím mezi fanatické čtenáře tohoto světa, ale mám ráda i jiné příběhy, které Wardová napsala. Její styl je příjemný a čtivý, hodně mi vyhovuje. Četla jsem první díl Králové bourbonu, jehož recenzi naleznete na Vaše literatura. Kniha byla moje, jen jsem jim poskytla recenzi z důvodu spolupráce. S ohledem na příběh jsem trochu zklamaná, jelikož námět kupodivu není ničím vyjímečný, vyzvihuje ho pro Wardovou velmi známá spletitost a propracovanost až do detailu a z toho důvodu se mi také série líbí. Opět tajemství a temno, sahající až za hranice běžného života, i když v tomto případě nejde o fantasy. 

Anotace:
Druhý díl obsažné ságy o jižanské dynastii, která se ze všech sil snaží zachovat pozlátko privilegií a blahobytu, ale intriky a neuvážené jednání některých rodinných příslušníků ohrožují její bytostné základy, které se povážlivě otřásají.

Rodina Bradfordových je vrcholnou smetánkou vyšší společnosti – stejně jako jejich prvotřídní ročníky bourbonu. O jejich složité životy a rozlehlé panství pečuje diskrétní personál, který se neodvratně zaplétá do jejich záležitostí – což platí zejména teď, kdy se zřejmá sebevražda rodinného nestora začíná jevit jako vražda…

Nikdo není stoprocentně důvěryhodný, především nejstarší Bradfordův syn Edward. O zlé krvi mezi ním a jeho otcem vědí všichni, nejen členové rodiny, a Edward si uvědomuje, že může být hlavním podezřelým. Jak vyšetřování smrti Williama Baldwinea nabírá na intenzitě, stále svědomitěji se věnuje konzumaci alkoholu a dceři svého někdejšího trenéra koní. Finanční budoucnost Bradfordových zatím leží v dokonale pěstěných rukou jejich obchodní sokyně, ženy, která chce mít Edwarda jenom pro sebe.

Všechno má následky, každý má svá tajemství a jen málokdo je bezúhonný. Bezprostředně před nevyhnutelným pádem rodu zasahuje do hry někdo, koho všichni považují za dávno ztraceného syna. Maxwell Bradford se vrací domů. Otázka zní, jestli je zachráncem… nebo tím největším provinilcem.



Jaká autorka z Baronetu je vaše oblíbená?
Máte z tohoto nakladatelství nějakou oblíbenou sérii?

Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.