Narozeninová soutěž 1/3


V sobotu 22. 7. 2017 to byly dva roky, co na blogspotu spatřil Svět Mezi Řádky světlo světa. Předtím jsme sice byly pár měsíců na blogu, ale víceméně jsme tam skomíraly jak po obsahové, tak grafické stránce. :) A aby toho nebylo málo 5. 8. 2017 oslavila svoje 1. narozeniny Podpora českých autorů. :) 

Nemusíte se bát, nebudu tady dělat žádnou rekapitulaci uplynulých dvou let, kdo nás sleduje pravidelně, tak ví, co se kolem nás děje. Přejdeme tedy k tomu podstatnému. A tím je jak jinak než SOUTĚŽ!

Na soutěžení jsme si Chensie „zarezervovaly“ celý SRPEN. Ona vás bude odměňovat na FB Světa Mezi Řádky i Podpory českých autorů a já tady. A jelikož mám připravené hned tři balíčky, budete mít hned TŘI šance vyhrát, protože se o ně bude soutěžit odděleně.


✴ ✴ ✴


Každý z balíčků bude obsahovat dvě knížky. A vzhledem k tomu, že oslavila narozeniny i „Podpora“, bude vždy jeden z titulů z domácí tvorby a jeden ze zahraniční. A ne všechny budou úplně „profláklé“, takže pokud rádi zkoušíte nové knihy a nezaleknete se českého jména na obálce, směle do soutěže. :)


1. tajemný balíček bude obsahovat:


DETEKTIVNÍ ŽÁNR



V detektivce jde o moment překvapení a odhalení pachatele. A vy ho odhalíte až při otevření balíčku. :) Ale abyste neřekli, že nemáte vůbec žádné informace, prozradím vám, že jednu knížku napsal český autor a druhou známá a oblíbená švédská spisovatelka. A ještě vám přihodím obálky. :)



Tak co vy na to? Jdete do toho? Jestli ano, stačí nám dolů do komentářů napsat následující:

  1. Pod jakou přezdívkou/jménem nás tady na webu odebíráte jako pravidelní čtenáři.
  2. Vaši oblíbení autoři/knihy v tomhle žánru.
  3. Kdybyste si mohli zkusit roli detektiva, v jakém prostředí byste chtěli, aby se váš případ odehrával? (např.: na vesmírné lodi, ve viktoriánské době, vojenské základě za krutých mrazů, na ostrově jen s malou skupinkou lidí, apod. – rozepište se podle libosti, fantazii se meze nekladou)
  4. Kontakt, abychom vám mohli v případě výhry napsat. (odkaz na vaši stránku nebo váš profil na FB, případně e-mail, pokud vám nebude vadit, že bude veřejně viditelný)


Soutěž končí 17. 8. 2017 ve 23:59 hod.

Losovat budu pomocí Generátoru náhodných čísel.
Jméno výherce zveřejním tady na webu, takže nás sledujte. Pokud se výherce do 3 dnů od vyhlášení neozve, budu losovat znovu. 


HODNĚ ŠTĚSTÍ VŠEM! 🍀 :)



Žádné komentáře:

Okomentovat


Copyright © SVĚT MEZI ŘÁDKY | Šablona: Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.